Design!! <3


Alltså har ni tänkt på en sak?... Det har jag.
Jo när man klickar in på min blogg, kikar in, aa då är ju bloggen helt vit!
Det ser så sjukt tråkigt ut, håller ni inte med... Mne sedan när man kikar ner lite så ser man att ja, denna bloggen kanske är läsvärd. Men jag har ju ingen design ilf.
:( Är väldigt besviken själv på detta. Kan tyvärr inte heler fixa någon, jga har testat men det går ju inte, jag fattar inte alla besvkrivningarna som såhär på blogg.se hjälpsida. Fattar inget utav det. Har testat men nej, dte går ju inte! DETTA blir jag himla sur på därför jag vill verkligen ha en design.
 Denna bilden skulle jag vilja ha en design.
Men nu är min fråga om ni kan hjälpa mig att fixa en design, alltså om ni vill, en person som jag kan lita på, som inte lämnar ut lösenord, hotmail och sådant till någon anna och kanske till och med försöker glömma. Eller något annat, någon som är jättebra på att förklara? Snälla, vill verkligen ha en design i bloggen.
Hörs imorrn, puss <3

Kommentarer
Postat av: Fanny

SV: Obehag är ju att t.ex. om det känns som om att någon kollar på en när man är ensam ute så känns det obehagligt. Det känns liksom lite olustigt och jobbigt, om du förstår vad jag menar?
Du borde hur som helst läsa boken ! (:

Använd de här länkarna för att fixa en design, de har hjälpt mig! : http://designhjalp.blogg.se/2007/november/bakgrund.html
och :
http://designhjalp.blogg.se/2007/november/lagga-in-en-header.html

2012-09-18 @ 19:16:30
URL: http://fantanizer.blogg.se
Postat av: ttheresebjörkman, :)

Hej!
Allt bra? (:

2012-09-18 @ 20:53:10
URL: http://ttheresebjorkman.blogg.se
Postat av: Amandah

Hej hittade hit av en slump. :) Tänkte tipsa att Jag har en Video som förklarar hur du ska göra för att lägga in en design, och jag har massor av fina Gratis Bloggdesigner som du kan använda om du vill. :D Hör av dig om du behöver hjälp. :D Kramis

2012-09-19 @ 07:32:36
URL: http://exeggutor.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0