Frågestund

Tja, jag kommer inte updatera förän på onsdag typ (om jag inte får pengar men nt så möjligt.) och det inäbär att kommentarerna blir efter igen. Men kommer svara så fort jag är tillbaks och såklart berätta om valborg. SÅ blogpause!
Under tiden däreomt får ni en FRÅGESTUND, frågetsund, frågestund, så ställ frågor om ni har fattat :D
 Ställ en eller fler frågor och få en länk i bloggen i samma inlägg som svaren på onsdag. NU VET JAG, innan chansen är över...
Blir sjukt glad, svarar på onsdag börja nu ställ en eller flera frågor <3

Vi hörs på onsdag, den veckan får ni massor av kuligheter <3
Pussis :D <3

Outfit idag

Idag blev det bara hemma mys pys kläder.
 
Mjukis: Intersport   Kr: Venne, 199 (??)
T-tröja JC  Kr: Venne
Halsduk Gina Kr: 99 elr 199.

Hade ett par coola solbrillor också.
 De kommer från bikbok, erkän att jag är cool ;)
Hahahah!
Hörs senare idag med en frågestund!
Kraam <3

Hanna Tipsar

Tja, tänkte tipsa om en blogg innan jag börjar med att svara på era söta fina kommentarer, det bettyder verkligen när ni gör kommenterar <3
Men bloggen nu rå ____________
http://lauramichelle.blogg.se/
http://lauramichelle.blogg.se/
http://lauramichelle.blogg.se/
http://lauramichelle.blogg.se/

Klicka in på bloggen sjukt bra, och faktiskt så är det en gammal dagiskompis som har den, vi gick på samma dagis alltså och var typ tillsammans varje dag då. Men sen har det inte blivit av mer. :( Skulle va sjukt roligt att träffa henne igen <3

Hör av mig snart igen med dagens outfit + en frågestund men berättar mer om det sen.
Nu kommentarer!
Puss <3

Mina parfymer

Måste ba säga innan jag börjar att jag fixa blogresponce till bloggen, så kika in och ställ en fråga till mig där, hihi <3 Skulle bli jättglad, jag heter Hanni på blogresponce, sök på det.

Mina parfymer
 
Denna parfymen, om jag minns rätt, är från H&M elr Åhlens kan den också vara från. Men på den är det en flicka. Parfymen är inte sådär bra, rätt dålig kvalite men den luktar ändå rätt got faktist. Om jag var ni skulle jag nt köpt den. Ångrar faktiskt lite att jag köpte den.
 Wihte Blossom, från H&M. Luktar nt något speciellt, men ändå helt ok. Bättre kvalite än den förra om ni frågar mig. Men luktar inte så speciellts om jag sa, den luktar typ badolja, eller tvål, hahaha. Men om ni vill kan ni köpa den. Jag är rätt nöjd med den men kunde också valt att spara pengar då, skulle vart bättre <3
 Denna parfymen är (typ) en fransk därför det står på franska på den. Det står sähär " Moment de Bonheur - med mindre bokstäver - YVES ROCHER, längre ner, Eau de parfum".  Denna luktar ilf shit gott, luuukta, mm älskar den <3
 Såhär ser denna ut, Secret Wisch Anna slut är detta, shit bra och luktar heelt romantiskt, min favorit klart asså. Den luktar verkligen romantiskt, köööp den, köp den om ni hittar den i någon afär. Asså ni kommer säkert nt ångra er, lovar. Jag älskar den, mm <3333

Pussis, glöm nu inte blogresponce!
Hörs imorrn <3333

Charlotte Kalla

Vet ni vem Charlotte Kalla är? Nähä, nämen om ni vill veta, varför inte läsa inlägget? :D
 Marina Charlotte Kalla med ett guld! Hon är född år 1987 den 22 juli i Tärendö i Pajala Kommun. Just nu bor hon i Sundsvall med sin sambo skidåkaren Anders Svanebo. Tidigare har hon bott i Östersund och studerat idrottsvetenskap. Charlotte tävlar i IFK Tärendö som även år 2010 gjorde en staty av henne. Charlotte har vunnit massvis med medaljer, hon gjorde debut år 2007 i februari, det var hennes VM debut och då tog hon en 7 plats. Den följde hon upp med en 5 plats och blev då ånyo bästa svenska. Sitt stora genombrott på seniår fick hon i Tour de Ski år 2007/2008 Hon slutade på fjärde plats i den totala värdscupen säsongen 2007/2008. Charlotte har fått massa mer bra plaseringar. Hennes främsta merit är en guldmedalj på 10 km fristil vid OS i Vancouver år 2010. På idrottsgalan år 2011 utsågs hon till "Årets Kvinnliga idrottare år 2010".
Charlotte Kalla, svensk längdskidåkare


Hahaha, glömsk som jag är ;)

Glömsk som jag är så glömde jag igår att skriva vit på det där inlägget om pärlplattan, menmen, haha jag är glömsk. Inget nytt va?? ;)
Idag har jag mkt att bjuda på, först kommer ni få ett inlägg om Charlotte Kalla, om ni inte redan vet vem det är, läs inlägget! Och efter det - kolla in lite nya bloggar - men sedan så kommer ni få ett inlägg om mina parfymer, lust att se det, det kommer efter llunch.
Nä men nu ska jag spela, börjar med detta eftr lunch kanse, så vi hörs.
Pussis <3

Var tvungen att göra ett sådant här inlägg för har tråkigt.... :D

Nytt, mode

Heej, i detta inlägg kommer ni få se nya kläder - mode blir det alltså.
 En jättesöt tunika eller klänning kanske man kan säga. Den är röd och vit andig och detdär streket som ni ser på bilden mitt på tunikan den ska vara ungefär vid naveln alltså den ska inte vara vid midjan som man kanske kan tro först. Där bak har den en dragskedja rätt kort. Tunikan kommer från Oasis (venne om det är ett märke kanske)
 En vit kjol som är rätt tun. Den har två tyglager ett lite tunnare och ett som mer är sidenaktigt eller lite liknande...
Det är också så som band eller så sträk som ni kan se. Kjolen kommer från Kappahl.
 Rosa rätt kort kofta, väldigt söt <3 Man kan som ett ex ha ett linne under och den över och kanske ett par yeans eller tights till. Men det funkar också att ha kjol och shorts till. Jag skulle nog helst vilja ha shorts. Koftam har tre knappar som är blanka och den kommer ifrån Kapphal.
 Rosa jättesöt blus från Kapphal. Den har band två stycken som hänger ner och den är rätt tun. Nere, längst ner så är det som ränder. :)
Jättesöt alltså.
Förmodligen snart kommer ni få en outfit på detta, får se.
Pussis, vi hörs iimorrn <3

Pärlplatta

Tänkte bara vissa en pärlplatta som jag gjort, såg en bild på google och så gick jag utav den bilden.
Färgerna man behöver är:rosa, två olika nyanser, ljusblå och ljusgrön, gul och röd. 
Och såhär blev den...

Fin va, testa göra en hemma vet ja, det är en cupcake!
Kramis <3

Prinsessor över världen Del 2

Vill ni veta mer om kungligheter i världen, nämen då så, då får ni fortsättningen här och nu.
Visste ni att...
 Kronprinsessan Letizia av Spanien
Hon är född i Astruien, som ligger i Spanien året 1972. Hennes familj består av maken kronprins Felipe av Spanien som hon gifte sig med år 2004, pappa Jesús Ortiz Álvarez och mamma Paloma Rocasolano Rodríguez, föräldrarna skilde sig år 1999. Hon har även två småsystrar Telma och Érika.
Tidigare var hon gift med en annan och arbetade med nyhetsuppläsare.
Första gången hon träffade Felipe var i september år 2000 hos gemensamma vänner, de gifte sig senare år 2004 den 22 maj. Kronprins Felipe och Letizia har tillsammans döttrarna Leonor och Sofia. Leonor kommer en gång bli drottning.

 Kronprinsessan Mathilde av Belgien
Hennes familj är, kronprins Philippe de gifte sig 4 december 1999 och barnen Prinsessan Elisabhet, som kommer bli drottning en gång i tiden, sonen Gabriel, sonen Emmanuel och dottern Eléonore.
Mathilde är även hertiginna av Brabant.

 Kronprinsessan Maxima av Holland
Hon föddes år 1971 den 17 maj. Hennes familj består av kronprins Willhem-Alexander och barnen, Chatarina-Amalia, som kommer bli drottning något år, Alexia och Ariane.

 Hon är född år 1965 den 1 februari och är yngsta dottern till Grace Kelly och fursten.  Hon har bla spelat duett med Micheal Jackson. Hon har barnen Louis, Pauline och Camille.
Hon har vart gift med två stycken.

Det var allt jag hade att bjuda på denna gången i kategorin kungligheter, nästa gång kanske ni får om prinsessan Estelles dop eller om kronprinsar i världen. Det får vi se.
Imorgon händer massa roliga saker här på bloggen, ni kommer se ett inlägg där jag kommer vissa en pärlplatta som jga gjort alldeles själv efter en på datorn och så kommer ni få se ett modeinlägg, kul? :D
Pussis <3

Besökt skola idha

Tja idag var jag hemma - för är shit förskyld - men är nt det vi ska snacka om nu.

Utan idag så var jag och besökte en skola i Vällingby, Vällingbyklasserna eller den hette typ sankt akobi (venne hur det stavas) men det var jättetrevliga lärare där - snälla och förklarade bra. Jag fick en rund tur. Klassrummen verkade vara väldigt mysiga. Härligt ljus. Klasserna var från 7-9 (om jag ska börja - det är inte säkert än - men i vilket fall som helst så kommer jag gå där då.) och det var ungefär (om jag minns rätt nu) 5-6 elever i varje klass. Och många lärare så det känns ju bra, då får läraren/lärarna mycket mer tid för eleverna.
Så bara POSITIVT :D
Vi får se hure blir till hösten ;) - kommer såklart säga då det lär ni märka så vid höst i augusti när man börjar skolan igen på bloggen då när jag skriver: "ska dra till nya skolan nu", hahaha så vi får se... Jag kan nästan spå framtiden känns det som ;)

Pussis <3

PS: Nästa inlägg bjuder jag på del 2 i kungligheter så ni redan nu vet - ni slipper läsa om ni tycker kungligheter är tråkigheter men jag tycker det är kul så ni vet. Och det är min blogg ellerhur ;) Jag gör allt vad jag kan för att göra den läsvärld :D
Tack för att ni läste!!

Prinsessor i världen del 1

Tja - här nu i två dagar kommer ni få massa kungligheter från mig. Kanske lite annat också imorgon (??) det får vi se.
Men i detta inlägg om kungligheter kommer ni få se de nordiska prinsessorna och Diana av Wales, om ni inte vet vem det är så får ni reda på det här i detta inlägg.
1. Kronprinsessan Victoria av Sverige
 
Kronprinsessan Victoria med sin dotter prinsessan Silvia Eva Mary Estelle, så söt <3 Dopet blir 22 maj och kommer direktsändas på svt.
Hennes namn är Victoria - tillalsnamnet - Ingrid Alice Désirée. Först var hon inte tronarvingen utan när hon föddes så var hon bara prinsessa och när prins Carl Filip kom så var han tronarvingen men år 1977 den 14 juli blev hon tronarvinge. Victoria är även hertigina av Västergötland. Victoria är dotter till vår kung och drottning, hon är storasyster till prins Carl Filip och prinsessan Madelenie. Hon har även en man - prins Daniel av Sverige som är hertig av Västergötland och en dotter prinsessan Estelle står på tur i tronföljden efter Victoria.
Victorias namnsdag är den 12 mars och hennes födelsedag är den 14 juli som brukas firas på Öland med artister som spelar - bådda dessa dagar är flaggdagar i Sverige, flaggor på bussar och ni vet allt :D
Hennes kungliga höghet Victoria, Sveriges kronprinsessa hertigna av Västergötland

2. Kronprinsessan Mette-Marit av Norge
 Kronprinsessan Mette-Marit med sin dotter Ingrid Alexandra som står efter henne på tronföljden.
Mette-Marits familj består av pappa Sven O Hoiby som är/var jornalist och mamma Marit Tjessem. De skilde sig senare och mamman blev kär i en ny så Mette-Marit fick en styvbror som dog ute på Otya som blev polis och blev dödad av Anders Breivik - en hemsk person. Det var en stor sorg för henne.
Mette-Marit är gift med kronprins Haakon av Norge, de gifte sig år 2001 den 25 augusti.
Hon fick senare dottern Ingrid Alexandra som nu är 8 år och sonen Sverre Magnus som är 5 år nu (tror jag)
Mette-Marit växte upp i det norska Sorlandet tillsammans med tre syskon. När hon var ung så var hon aktiv i volleboll.
Hon träffade kronprins Haakon 1999 på en konsert :D
3.
 Kronprinsessan Mary som håller i prins Christian som står näst på tur på tronen efter henne och kronprins Fredarik.
Mary föddes år 1972 den 5 februari o Hobart som ligger i Australien. Hon är kronprinsessan sedan januari 2004
Mary föddes Donaldson.
Hon har tre syskon.
Med Fredrik så gifte hon sig år 2004 och de träffades under de olympiska spelen år 2000
 Hon var född Spencer... Men gifte sig med Charles och blev prinsessan av Wales.
Hon föddes 1 juli 1961. Hon är mor till prins Willam och Harry.
Hon blev väldigt känd.

Ni kan hitta mer info på wikipedia men jag orkar nt mer, shit trött.
Men svarar på alla kommentarer imorgon och då kommer också del 2
Pussis <3

Personligheten

 Vänskapen, det är inte hudfärgen om man är mörk eller ljushyad, vilken färg man har på håret ljust eller mörkt, eller hur stor man är eller tjock om ni förstår mig bättre då. Utan det som räknas i vänskap (för mig ilf) är hur vännen är, snäll, hjälpsam - ställer alltid upp, vill vara med en ofta. Inte bara sluta ringa helt plötsligt... Man ska minst träffas 3 - 4 gånger i veckan tycker jag (eller mindre bara man håller kontakten) - en vän till mig ska vara så om jag ska gilla den <3
Tänk på de jag skrev högst upp! <333

Dansa pausa

Kolla in denna grymma låt! <3

Grym låt, man får bara lust att dansa till denna låt. Hahaha och man blir så glad!
Näää vet ni, ni förstår bättre vad jag mennar om ni lyssnar på låten så gör det vet ja :D
Och kanske dansa?? ;)

Cool outfit

 (Bild från we<3it)
Jag skulle gärna tänka mig att ha på detta, både i skolan och på stan... Men såklart på hösten också. Så alltså jag tycker alltså denna outfit passar passar året runt. Älskar skorna och nagellacket, det passarperfekt.
Allt ser matchande ut och så. Om jag hade detta skulle ni kunna se mig ooofta i det, så det är något jag skulle kunna ha på mig alltså.
Vad tycker ni? :D
Pussis <3

Sommar outfit

  (Bilden kommer från we<3it)
Kolla in vilken najs outfit, en riktig sommar outfit. Som man kanske kan ha på stranden - det skulle jag ha mest - och i stan. Men i min smak så är det på stranden. Linnet är sjukt coolt. Shortsen och sandalerna passar sjukt bra ihop. Och solglasögonen passar perfekt till detta!  Alldeles i min smak <333
Vad tycker ni?
Puss <3

Påsklovs bilder

Här och nu kommer fortsättningen av påsklovs ilderna, alltså del 2

En koja i skogen!

Skuggor

Taket i kojan bestod av rutor på sniskan typ ;)

En grön buske

Magisk buske kanske ;)

I skogen :D

Storkan, hahaha!

På landet

Mystisk stig...

Vattenkran

Vägen där jag gick...

Stort träd och en blå himmel

Fina tjejen :)

Varsegod och sitt

Vitsippor

Jag med en...

... vitsippa i håret


Hahaha här var jag glad...

Väggen ner

ÄLSKAR bilden, så himla vacker blev den!! <3

Solnedgång bakom träden

Heej!

Här var det påsk

Natur mat...

Lust att smaka? ;)

Kocken (eller kokarna dörför det var en till kock) är i full gång

Bollarna, varseod att hoppa! Älskar att hoppa på studsmatta jag :D

Typiskt småländskt staket

Landet, brukar gå djur där på sommaren men var nt det när jag var där.

PÅ väg hem :(

Det var alla bilderna, gillade ni dem? Kommentera görn aoch säg vad ni  tyckte om bilderna, vilken gillade ni bäst?
SVARA vet ja skulle bli jätteglad!
Puss <3

Om en liten stund får ni ett inlägg om mode, så håll utskik :D


Påsklovet i bilder :D

(Del 1) Tja ni kankse fortfarande undrar hur mitt påsklov var... Då får ni svaret här och nu i bilder!

Cool eller vad säger ni?

Jag har en porslinssamling, shit söt... <3

Rött var det här!

Jag vet, jag vet att det bara är så hääär bra på landet

Vitsippa!

Vad heter den blomman?

Den gröna sköna naturen

GRÖNT ÄR SKÖNT

Utsikt på landet...

En lite söt grön knop

Heeej!

Spelade krocket, shit kul om ni undrar

Mitt påskgodis, mumsigt som bara den

Mitt stora ovala påskägg som faktiskt var prickigt :D

Blå blommor i repris

Härlig grön färg,

Löv fast som nt har färg ännu Älskar bara denna bild, så magisk liksom

På promenad

Två björkar...

Vi väggen, verkligen vårig bild...

En björk. Älskar bilden!! <333

Solen lyste hela tiden  nästan (Tror ni att ni kan måla av den här bilden?)

Vackert, ellerhur?


Stoort träd, sjukt bra att klättra i ;)

En gren från trädet som låg på marken

Lite bäck, hihi
 Sporta eller?

Det här var del 1 kom ihåg det för del 2 kommer komma imorgon på lördag alltså.
Och kom ihåg också att i helgen (ska jag försöka) slänga in mode . mode lördag och sönda - och då del 2 i bilder från påsklovet.
Puss <3
Sjukt bra...

...ever älska låten <3


Får bara lust att liksom dansa när jag hör denna - har fler sådana - och liksom bara sjunga med! Det är just det jag älskar meed låten, <3 Mest sjunga med, hahaha det är just vad jag gör nu...

"When she was just a girl, she expected the worl But it flew away from her reach, So she run away in heer sleep", lite av låten.
Säger bara en av de bästa låtarna ever <3
Kommer komma mer sådana här låtar om ni undrar... så håll utsik på måndag.
Glöm inte bilderna från mitt påsklov, kommer komma senare idag!
Puss <3

Mode - kläder

 Shit söt outfit, koftan är så fin tillsammans med tröjan och Kjolen. Också väskan (eller vad man säger) är så söt till detta. Jag gillar mest fjärils tröjan - det ser ut som en fjäril, visst är det de? Jag skulle gärna tänka mig att ha detta, speciellt på stranden eller också i stan någon gång faktiskt
Kommentera vad ni tycker! Nu vet ja :D

Istället för väskor på denna kategori fick det bli outfitar, har två till som ni kommer få se i helgen! En på lördag, en på söndag :D
Hörs imorrn och glöm nt att då kommer bilder från påsklovet, yay!  Kraam <3

Inspiration, film på kungligheter

 Filmen är jättespännand eoch den handlar om kungligheter (i min smak alltså) Bla så är prinsessa Diana av Wales med - vet ni vem det är? Om ni nt vet så kan ni hitta eller alltså söka på google, då får ni möjligtvist svar på det. Kronprinsessan Victoria av Sverige, Kronprinsessan Mary av Danmark, och många fler kronprinsessor och prinsessor är också med. I filmen förklarar de eller ja man kan nog säga att det är en fakta film så, det är en som berättar om tex prinsessan Mette - Marit av Norge hur hon blev Kronprinsessan och massa annat. Det mesta i filmen var nytt för mig. Om ni är intresserade av kungligheter är nog detta en film för er! :D
Har även tänk att fixa ett inlägg om (vissa) av kungligheterna som var med, så håll utsik.

Ni kanske tycker att detta inlägg ska vara på kategorin kungligheter men nej jag tycker det ska vara på kategorin inspiration därför man kan säga att filmen kan inspirera på sätt och viss... Och det är min blogg så jag gör vad jag vill!
Puss <3


My heart will go on

Nu tänkte jag att här får ni en video med mig när jag spelar cello - my heart will go on ur titanic, kanske ni har sett filmen? Då känner ni nog igen :)
 
Hoppas ni njuter och hör att det är den - älskar göra videos när jag spelar cello och lägga upp på bloggen och youtube, cellon bettyder så mkt <3

Bilderna från Skåne kommer på fredag
Kraam <3

Mode - dagens outfit


Byxor: JC  Kr: 199
Tröja: Thailand (stavning?) Kr: Venne - fick av en kompis.

Imorgon kommer jag ha ett inlägg på mode med min så väskor det kanske nt är mode för er men för mig är väskor en sorts mode... :D

Två fina låtar på cello

 Väldigt vacker låt tycker jag, den är så fin. Fick den i cello läxa idag, har haft andra "Ted Gerdestads låtar" förut i cello läxa också, min lärare kanske gillar hans låtar ;)

Dagens outfit...

...och lite till!
 
Blåa och vita tights: Venne, Kappahl kanske    Kr: 99 kanske men minns ej
Vit linne: Cubus    Kr: De var ett sånt där erbjudande då så dp var det ta två betala för en  Kr: 199 (tror jag) eftersom det var ett erbjudande
Svart tröja: Cubus de var också erbjudande Kr: 199 (minns nt exakt)
Kofta: Venne, mami köpte! Kr: 199

  Nagellack som faktiskt är nt, det är oranget och det är en väldigt glad vårig färg tycker jag :)  Nagellacket håller i 7 dagar står det och jag (elr det var mami) köpte den på "Kix", mins nt hur mkt den kostade... Men det är vårigt och fint ilf :D
 Om ni vill veta så är det nummer 80. Har det någon betydelse för er vilket nummer det är? Har ni typ era nagellack i nummer ordning? Skulle vara roligt att veta! :)

Ni får ha det så bra, nu ska jag klicka runt på datorn lite grand :)

Mycket att berätta!

 Gammal bild! Heej, saknat er shit mkt men är tillbaka nu och ska försöka komma igång med kommentarerna igen, men ng om det - nu blir det att ni får veta vad som hänt under mitt påsklov :D

Påsklovet
På mitt påsklov var jag i Skåne och där hade jag jättekul, det var rätt bra väder när jga var där också. Jag var nog mest ute faktiskt vilket var så härligt och så tog jag bilder :D Så har massa bilder på mamis kamera men jag kommer nog ladda upp de jag tagit. Om några dagar alltså. Gick massa promenader ute och sen var jag också jättemycket med grannen. Fanny heter hon - fem år yngre men spelar roll vi är ändå bra vänner <3 Saknar henne redan!! :( Hoppas jag får träffa henne snart igen :) Men var ilf som sakt mkt med henne när hon inte gick i skolan alltså, de i skåne får ju börja skolan en vecka innan oss bara fatt de har påsklov en vecka innan oss, hahaha hoppas ni fattade dära. Sen har vi haft gäster i Skåne hos oss där, jag fick en film, åle åle, ska vissa den sen, elr faktiskt två så vissar de på onsdag eller kanske torsdag ni får se.
Fick träffa farmor också, saknat henne as mkt så dte var kul - men kommer träffa henne snart igen hoppas eller vet jag ;) <3  Vet ni, igår på ett ställe där jag stannade så var det ett fotbollslag som satt där de var påväg till Dalarna tror jag om jag nt minns fel därför pappa sa det. Men det var mitt påsklov ilf :D

Jap och nu ska jag ilf titta på lite missade program så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, då är det cello också, jippi :)
Kanske svarar på några kommentarer idag men är inte säkert för kanske kommer göra det mer imorgon!!
Pussis <3


Heej saknar er shit mkt! ÄR PÅ EN UNDERBAR...

Heej saknar er shit mkt! ÄR PÅ EN UNDERBAR promwnad nu och äter påskgodis mm. Men ni ska jag fota :-)


Nu är jag här, i mitt underbara paradis <3...

Nu är jag här, i mitt underbara paradis <3. Snart kommer jag käka mat,gissa vad? HAHA, nä seriöst men ilf så är det tomatsopa, gott! Kommer kanske att uptadera senare i veckan och kommer svara på era kommentarer när jag är tillbaka. Kom ihåg att jag ej har glömt er, puss från en lycklig Hanna! <3


Kvällen är din

Vet ni, just nu vill jag tipsa om en ska - ett program!
  Sjukt bra program som handlar om flera stycken personer som få en dröm uppfyld men först vet dem inte om det men de blir överaskade,... Sen finns det också folk som är "underbara" sådär på något sätt... Att de gjort något speciellt som kan hjälpa andra liksom!
Ett exempell är "Artister spelar för livet", ni kan söka på det på google :D
Men det är shit bra och det roligaste är nog att man får se hur glada alla verkar bli när de får sin överaskning.
I LOVE IT <3

Glad påsk!

Ja känner bara att jag måååste säga det, glad påsk :D
Så nu har jag sagt det så nu ska jag hoppa in i duschen när jag är tillbaka på bloggen så kommer det upp lite videosar men dte får vi se när det blir, men har ilf massa på gång <3
GLAD påsk än en gång <3

Glad tjej, <3
Pussar och kramar i massor! Vi hörs när vi hörs om några dagar de vill säga <3

Livet rullar på <3

Hihi hittade på det - elr det kanske har funnits länge då, hahaha :D  Men älskar det citatet (för det blir det väl?) , "Livet rullar på", det stämmer så jäkla bra in också.
Tja, igår när jag inte bloggade så skrev jag mycket på min berättelse som jag är i full gång med och arbetar stenhårt med - kommer bli extra med det nu på påsklovet! Sen läste jag mycket igår också, så slutsatsen är att det var en liten författar flick - jag - som arbetade stenhårt med berättelsen för att den ska bli klar. Kvällen igår var en väldigt lugn och mysig kväll, inget speciellt hände förutom lets dance som är shit bra, tyvärr åkte bonden Pär Ola ut för er som hejade på honom och kanske inte visste det.

Idag har det hänt ungefär samma saker - först så läste jag shit mkt så vid frukost, höll på och fastna så om ni haft otur kankse jag nt hade suttit här och skrivit just nu. Har även suttit och författat idag med, och så var jag uppe i Vällingby en sväng, shit skönt att vara ute i detta sköna väder faktiskt.
 Cool ;)
För mig och er fortsätter livet att rulla på..., ha det bäst tills vi hörs.
Bloggen kommer ha lite uppbehöll i veckan tyvärr, men kanske kommer slänga in nåt inlägg - kanske ett kanske två. Men så ni vet och så ni nt tror att jag har slutat blogga, FÖR DET HAR JAG NT :D
De var det nu vill jag önska glaad påsk till er alla <3
Kraaam <3

Cello

Tja hade ingen cello förut i veckan för min lärare var sjuk (stackars henne :( )  Men ilf så har jag spelat in lite och här kommer det upp i detta inlägg sen kommer det ett till inlägg en stund efter detta och... Ja vi får se vad som händer nu idag här på bloggen - nu ilf cello :D
 Det här är avsnitt 1, i detta videoklipp visar jag som ni ser lite låtar på  mitt notställ, man kan säga att jag sorterar lite eftersom jag letade efter en låt just då. Men sen hittade jag den. Och ni får också se bla min egna låt som jag skrivit själv - tror ni har hört den - :)
I slutet vissar jag min nya cello som jag hyrt från kulturskolan, och det är en trekvarts cello!
OBS! Var förskyld där så kansje låter liksom lite konstigt men det är för jag var förskyld!


 Här i avsnitt 2 är jag tillbaka och sitter beredd vid cellon. Sen spelar jag lite olika låtar, sjung med på dem ni kan vet ja <3 
Jag spelar: What are words, vem kan segla för utan vind, m.m   Och hade väldigt kul när jag spelade in, varför inte titta? Hihi :D 

Nu om ni har tittat så har jag en fråga:  Vad tyckte ni?
Nu får ni ha absolut bäst - jag ska fixa med en eller faktiskt två videor.
Men så länge - glad påsk på er allihop älskar er :D
Puss
is <3

Spotify

Tja, min eftermiddag har vart feet chill! Har hinnit med massa med saker. Hunnit svara på frågor på blogsponce, om ni undrar så har jag det sök på "Hanni" på det så kan ni ställa en fråga vet ja :)  Skulle vara jätteroligt för kommer nog bli mer aktiv där nu.
Sen också så har jag hunnit installera "Spotify", har ni det? Det är jääteroligt verkligen att ha det nu.
 Yay, sjukt glaad!
Just nu lyssnar jag på "fått en flaksa i huvudet" av Daniel Adams-Ray.
Men det var min eftermiddag imorgon äre fredag och en hel dag ända till 3 sen äre påsklov!!!!
Men måste verkligen göar läxan nu så vi hörs, puss <3

Kameror!

Vilken kamera har ni? Är den bra?
Jag hade en "Olympus" som såg ut såhär...
  De är min "Olymus" som jag hade, den gick sönder. Den var nt sådär jäätte bra kvalite för dne gick typ sönder, tappa den i golvet. Sen när mna skulle ta utan blixt blev bilden jättesuddig. Men bilden blev ändå väldigt bra när man tog utan blixt :)  Men på så sätt var den ilf nt så jättebra. Men om ni har en sådan "Olymus" och verkligen kan den kan ni då ge lite tips kanske? :D
Men nu när nu denna har gått sönder tänkte jag skaffa en ny kamera, kanske denna...

En "Canon EOS1100D " har jag tänk att skaffa stod också att den är för nybörjare och jag ääälskar att fota - med denna kan jag kanske få till riktigt braiga, just denna som jag såg i en tidning kostade 3990 kronor, det är väldigt dyrt men jag tääänker samla till den så det så! Men om ni har en sådan här så kan ni ju tipsa lite? Eller om ni har en annan i den "Canon" serien så uppskatar jag gärna lite tips från er :) Och om ni vet någon bra sida där den är billigare än 3990 kr så får ni tipsa också.

En annan sak, den är nt en kamera men en videokamera och den ser ut såhär...
 En sådan här, det är en "Sony videokamrea", dne verkar vara jäättebra, läste att det fanns plats till rätt många timmars inspelning också. Så den kommer jag nog skaffa, den jag såg i en tidning kostade 4990, men om ni vet en bättre eller ett ställe där dne är billigare är det bara att tipsa om det!
Ni får ha det så bra för nu ska jag svara på kommentarer, kanske hör av mig senare eftr läxan.
Puss
is <3


Hanna tipsar om låt


Låten, för vissa kankse kan vara lite sorglig... Jag venne riktigt men fastnat på denna låt, hörde den igår på engelskan och tyckte rätt mkt bra om den - hade aldrig tidigare hört den - men ilf så översatte vi också den då, men jag kommer nt ihåg den så mkt av översättningen, men tror att den handlade mkt om liksom fattigt och ja... Ni kan engelska ;)  
 
Här är lite av början (stod fel på ett ställe, men venne riktigt vart)
He said, "Son Have you see the world? Well, what would you say If I said that you could? Just carry this gun and you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good."  - Det är första versen såär sen kommer det en till vers men sen kommer refrängen som är såhär...
A hero of war  Yeah that's whta I'll be And when I come home They'll be damn proud of me  I'll carry this flag To the gave if I must Because it's flag that I love And a flag that I trust
Ja också så kommer det massa mer.

Men vad tycker ni om låten? :)

Spruta, meen...

Heej, tänkte snacka lite nu... Ni får läsa om ni väl och slip om ni inte vil! Men tänker ilf skriva ;) 
Har nyss käkat mellis som var shit god, bästa på länge som mami fixade. Och då orkar jag verkligen skriva...!
Men idag i skolan fick jag göra något läxförhör som jag nt gjort tidigare..., det var om människroppen. Det var rätt tråkigt och lite svårt men tror jag klara de rätt bra. Men en sak, hade faktiskt knappt tränat, mindes noll saker. HAHA! Aja slutsnackat om det nu rå.
I skolan också så fick jag ta någon spruta, venne riktigt vad den var mot (??) men de gjorde nt ont typ, kanske har liite ont nu, men nt så farligt.
Nu efter jag nyss käkat mellis ilf så har jag bara skrivit detta och kom hem ungefär för 2 timmar.
Nu tittar jag på 30 grader i februari och ska fortsätta med det sen blir det nog lite kommenatrer och så är miljöhjältarna tillbaka venne riktigt om jag följer med på en tiater som lillebror är med på, kankse nt orkar.
Menmen nu tycker jag jag har skrivit klart.
pussis <3


Filmtips

Här kommer ett litet filmtips och ett program tips, först programmet...
Detta program som heter "Född att vara annorlunda" är egentligen en dokumentär som går på svt på tisdagar klockan 21.00 Programet handlar om barn som är födda år 2010, man får följa dem från förlossningen och tills de är 2 år... Det är jättespännande att se och dem är så sööta all bebisar liksom :D

 Denna filmen handlar om en pojke och hans mamma och pappa. De flyttar ut på landet, till ett gammalt ruckel och mamman ska snart ha ett litet barn. På tomten finns ett skjul... Pojekn undersöker skjulet och därinne finns en man, först är han nog mest rädd för det men så småningom i filmen så vågar han sig in och där finner han en man. Mannen har en kappa över sig.  Lillasystern födds men hon har ett hjärtfel... :(

"Familjen annorlunda", shit bra program som handlar om några familjer  med rätt många barn typ 11 och 9 och så. Programet är jättespännande, man får typ liksom se hur de klarar av vardagen... Programet sänds på måndagar klockan 20.00 på kvällen på tv 4. Tyvärr är det sista avsnittet nu :( Men man får hoppas att det kommer tillbax!!

Hoppas ni gillade tipsen och tittar lite på detta :)
Kraamis <3

Sorry - 2 april

Tja bloggen, är veeerkligen eftr med kommentarerna men har gjort annat i helgen så har nt bloggat då.
Ber ilf om ursäkt för det.
Men nog om det, idag i skolan så fick jag göra ett NP första timmen i matte (som jag missat alltså) och det var rätt svårt, men öndå lätt!! ;)   HAHA,  fattar nt riktigt de själv men känns så faktiskt!!  Då är alltså alla NP i matte avklarade, har bara engelskan kvar nu. OH shit, typ de är det svåraste provet (tycker jag ilf) men man får väl försöka göra de ändå, måste ju. Men gör såklart de bästa jag kan.
Sista lektionen var sååå hääääär seg, jobbade matte då. Men ändå så fick jag gå liite tidigare bara fatt jag vart tyst hela lektonen. (Inge svårt att vara tyst tycker jag men vissa andra i min klass tycker kanske det)

I fredags kväll, på Vidas fest alltså så var det trevligt faktiskt. Det var några från klassen där + att Monne (en som gick i klassen förut) var där.  Ja och så fick man vara utklädd, mami har en bild på min skinkning typ på sin kamera men kanske kan få tag i den bilden (??) Ja i vilket fall som helst så på Vidas fest så skulle man heta något annat och då hete jag LINA HAHAHA, aa ruligt. Sen fick man hamburgare, maräng swish som var så gott.  Sen lekte de typ lekar (men jag ville nt vara med) så jag satt ba och käka ostbågar då, liiite godis och chips slank in då och då.
Aja, de här tog lååång onödig tid, nu mååste jag komma i fatt lite me dkommentarerna och bli klar med ett efterläntat inlägg.
Pussis på er <3

RSS 2.0