Musik och bild

Tja, ursäkta att jag nt bloggat på en dag eller svarat på kommentarer, men kanske svarar på nååågra idag, bara kanske!!

Men idag sista timmen på musiken så fick jag göra ett prov om sådär trummor, tex så var det en fråga där som var - vad heter trummsetets delar? Sen fick jag också göra ett prov med pion eller keyboard och då var det en fråga tex  som löd såhär - vad betyder keyboard? Vet ni det? Svaret är tangentinstrument!! Man har ju ändå vetat det hela tiden bara att man nt tänker på det hela tn - förkortning av tiden - ...
På musiken idag fick jag också spela keyboard, de var roligt... Om jag nt spelat cello nu kanske jag skulle spelat keyboard därför de verkar roligt och rätt lätt. Men ibland får man ont i fingrarna för man måste sträcka så himla långt.  På bilden idag så fick jag söka upp en konstnär som levde 1700 talet därför de var ungefär då pianot kom till. Jag hittade en konstnär som hette "Benjamin Franklin", om ni inte redan visste det så ska jag nu berätta vad han gjorde - ilf en sak. Jo Benjamin han uppfan bla åskledaren, han är liksom känd för olika expremient med elektricitet.

Nu här hemma har jag hunnit göra lite grand, jag har hunnit spela liite cello - vilket påminer mig om att jag ska fylla i det - sen har jag hunnit äta mellanmål, tagit fram kläder och så har jga hunnit göra en video där jag spelar cello... Eller å andra sidan två stycken faktiskt, del 1 och del 2 men får se om båda kommer upp därför de blev rätt långa.
Om jag nu snackar lite om cellon så kan jag berätta att jag fått en ny, eller har nt fått men har hyrt en ny. Och den nya det är en trekvarts cello. Hihi, de var nytt va? ;)
Men ikväll ska jag på feest hos söta VIDA <3
Hon fyllde faktiskt år igår så gratis Vida i efterskott :D   Du är min närmsta vän - tror jag faktiskt - och du är alltid en vän man kan lita på...!!  <333
Det kommer nog bli jättekul tror jag eller jag nästan vet, hahaha :)  Festen börjar vid 17.00 men jga bor rätt nära henne så har nt så där jättebråtom just nu. Men festen börjar ändå om en timme ungefär.
Men ska nog ändå ta och göra mig iordning om en stund, kanske halv?? Mami ska också sminka mig.
Men hör av  mig imorrn till er om hure var på festen och tyvärr blire inga bilder, kanske med mobilen men kommer nt ladda upp de ändå nu - så snart jag har pengar tror jag. Men också en liten sorglig sak är att min kamera är typ pajad - ledsen tjeje. Tappade den i golvet igår och så funkar den nt nu, men kanske ska samla till en canon då nu.

Vi hörs! Pussis <3


Länkbyte <3

Här kommer ett länkbyte med denna sööta tjej ____________
http://liveinabox.blogg.se
http://liveinabox.blogg.se
http://liveinabox.blogg.se   _______________
Gryym blogg, kicka gärna in vetja :D
Gör de nu är ni snälla istället liksom för jag kommer nt ha tid att svara på kommentarer elr nåt idag tyvärr, men gör de imorgon. LOVAR :D
Kraam <3

NO - jobb

Tja, dagen var shäta seeg, tråkigt.
Men asså sista lektionen var roligare än de andra för då så gjorde vi någon NO uppfigt, egentligen gillar jag nt NO om ni följt bloggen ett tag kanske ni läst de någon stans men ilf idag så var det en rätt rolig sak. Jo vi fick sätta en låååång pappersremsa på golvet och så skulle man sätta ut en röd tex prick där man trodde att bilen skulle stanna.
Och bilen hade vi byggt ihop i ett annat exprement (men jag var nt där då) och sen tog man den bilen och satte typ ett gummiband och så skulle man linda det gummibandet två fyra och åtta varv runt nån axel på bilen... Aha och sisst satte man ner bilen och såg hur långt den kunde köra och titta om man hade rätt med en grå penna som man ritat först (vi glömde de elr jag sa men vi gjorde nt de) och så skulle man markera var bilen stannade.

Hihi lite om NO, hoppas ni lärde er något <3 Har ni också gjort detta kanske någon gång?? Kommentera då och säg om ni tyckte det var kul vet ja :D
Pussis

Dagens outfit

 Men här kommer dagens outfit...
 
Såhär hade jag det vita linnet, men man kan förstår också ha det också på andra sätt... (Vissar de sen)
Tights:  MQ   Kr:  99 typ eller asså var ett erbjudande på den afären när jag köpte dem så då var det ta två betala för 1 och då köpte jag också ett annat linne, men hälften av 199 kanske??

Linne:  Cubus, asså de är nt så där shit bra för de har gått sönder!! :*  Men köpte den för länge sen och det är rätt tunt också. Men ska nog köpa ett nytt vitt linne, ett tjockare säkert.  Kr: 99

Blus:  Cubus, så söt med blommor på hihi... Rätt tun men man kan ha den på sommaren/våren liksom.   Kr: (Minns nt + att mami köpte den
 Såhär kan man också ha,alltså att man stoppar in linnet i tightsen, vad tycker ni är snyggast?  Kommentera gärna vad ni tycker så kan jag kanske testa nästa gång!
 På kanten av blusen jag hade idag så var det som små rutor, asså  det syns inte så bra kanske men kan vissa på en annan video också.
Kraamisar <3

Dagens outfit


Byxor:  JC   Kr: 199   (Typ)

Linne:   Cubus  Kr:  99 (elr hälften)

Blommig tröja:   Gina tricot   Kr: 99

Minns nt riktigt sallt, men ni får ha det så bra så hörs vi <3
Verkligen alla ska ha det bra nu och här och där och då och inatt och blablablabla vad denu finns, bara ni har det bra!!
Vi hörs imorgon då blir det ett inspirationsinlägg, kanske ett dagens outfit istället för att jag snackar om dagen, vad tycker ni om det va??
Puss <3

Brevän

Heej <3
Trevligt att skriva igen, har nt gjort de på två dar typ, ahhaah, dåligt samvete :*
Men ilf idag händ inge speciellt förutom att det var skolbio (Berättar om den i nåt inlägg den här veckan). Men en liten rolig sak var att i klassen så har vi nu fått brevänner från Norge, gud så kul, och för ett tag sen (rätt länge sedan) så kicka vi iväg våra brev och nu har vi fått svaren!!  Jag fick mitt svar idag och det var jätteroligt att läsa, norska är et väldigt fint språk tycker jag! Ni som kommer från Norge av mina bloggläsare får gärna säga till :D
Så läste det och det var jätteroligt att liksom s evem min brevän var Visste ju inte det förut?? Men idag vet jag det nu och hon verkade jääättesnäll och rolig och ska bli kul att skriva med henne <333
Ska nån dag denna veckan skicka ett svar till henne :D
Var bara det jag ville säga - nu dagens outfit + lite kommentarer man är efter med :)
Pussis <3
Älskar er!!

Snack + info

Ja här kommer lite info.
Och men först tänkte jag säga vad som händer denna vecka i bloggen, jo kommer ha väldigt mkt av inspiration och mode.  Men lite kort kanske också av dagen nån dag, hihi <3
Men ja vi får se om jag håller det löftet.

De andra jag vill säga är att jag snart ska äta, sen kommer jag titta på tv och efter de venne jag rikigt om jag hinner svara på kommentarer men svara på de igår och vet ni? Fick gryma kommentarer idag, älskar er så mycket <3
Men jap det var väl det jag ville säga, sen ska jag också måla naglarna, hihi!!
I min nya vårfärg, kommer vissa den nån gång i veckan!!
Men ska ju äta så vi hörs  om ungefär en dag tyyyp, så ni får vänta någon timme till nästa inlägg, aja, det tål ni va?
Kom ihåg nu att jag älskar era kommentarer och er så svarar ilf på dem imorgon och ska försöka hinna alla då.
Men åh vad jag drar ut på detta.
Ha iställlet nu en grym kväll så hörs vi, bjuder på en bild som ni får njuta av <3

Vad tycker ni, kommentera i inlägget gärna!!
Ni gör mig såå glad då ska ni veta om ni säger vad ni tycker om mina bilder.

Rum... Magiska,

eller?
Avgör det själv men här är det!!
Hannah  Kolla på denan, gud  vad lyx asså <3 Hihi men nt bara det det är vackert också <3  Skulle ju sitta fint att ta ett bad där en kväll, en lördags kväll kankse??
Wall Photos  Åh men se på denna, älskar de lilla... Värsta grymt!! Speciellt det där lilla i taket och liksom soffan under.
Skulle nt vara så dumt va att bo där? ;)

Nästa gång kommer jag ha något annat att bjuda på här, nt något vi haft tidigare på kategorin men ni får fundera tills imorgon!!

Liite kommentarer

Åh phu, är typ alldeles död nu, menmen.
Har svarat på liite kommentarer, men kasnke nt va så lite, rätt mkt faktiskt.
Är död ilf i händerna!!
Men nu sk ajag hinna se en kvart av smartare än en femteklasssare och kanske liite till om jag klarar de, men sen blitre sängen, i love it <3

Älskar bilden, tittar nt heller direkt mot kameran utan liite åt sidan.
Puss o kram <3

I stan

Men hej alla mina söta bloggläsare, vad gör ni?
Själv så sitter jag vid dattorn, satte mig här för bara en minut sedan, tyyp asså. Och nu lyssnar jag på radio.
Men ilf så idag har jag vart i stan med familjen, gick typ runt där, gick på ett museet med en uttsälning. Har bilder men orka nt ladda upp just nu, är lite slö men det var nt nytt för er tror jag ;)
Men förutom att titta på utställningen så fikade vi med mat. Det var brunch så man fick gå två - tre eller fler gånger om man ville. Efterätten var såhhääär god asså, den va sådär tre olika sortes små pannkakor, en med choklad var godast <3
Sen drog vi till vasa parken, där va det shit mkt folk och lillebrorsan lekte som ba den och jag o mami satt och chillade.
Men annars köpte vi glass och ja, det var väl min dag mest.
Tänkte vissa en sak jag fick också idag i en video som nog kommer upp imorgon eller kaanske om ni har tur idag.
Men nu bjuder jag på, hm, två bilder <3
 Jag äter glass, fan vad gott med glass, de va igår <3
 Tycker bilden blev rätt vacker faktiskt. På bilden är det mitt hår, och solen som liksom silar igenom.
Men ska svara på lite kommentarer, har nt hunnit så mkt så måste göra de nu!!
Pussis <3

Bra ide? Eller?

Tja sitter här och ler men är nt riktigt de vi ska snacka.

Utan alltså jag har fått en ide, men venne om jag ska börja med den...
Denna iden är ilf att:
Jag har tänkt att liksom börja ha olika sheman för veckorna, ex nästa vecka kanske jag mest har lite vardag och sen mest mode och inspiraton, sen nästa vecka efter det då kanske jag har mest av cello och kungligt, sen kommer jag lite så olika varje vecka. Men låter det bra?
Kommentera gärna här under vad ni tycker om iden, skulle vara shit roligt om ni sa de, men om ni inte har något att säga om just detta inlägg så kommentera då på något annat.
Så kommentarer som hör till inlägget finns här, men ilf, kommentera vad ni tycker om iden <3
 
Puss och älskar er <333

Vårens ankomst

Tjabatjena, haft en mysig vecka lite halv tråkig...Men kommer ilf säkert till skolan på måndag nästa vecka.
Men idag, när jag inte gick i skolan, så har jag ändå gjort lite skolarbete så duktig som jag är, det var svenska i Linga boken. Den boken är rätt tråkig men man lär sig något ilf? Det är rätt kul att liksom se såna saker som man tror man inte lärt sig men sen när man ska göra en sådan uppgift i boken så bara kan man den ändå, haha tycker det är konstigt! Men ja alltid när läraren snackar så får man väl in lite åtminstonde.
Men annars har jag typ ba läst och jobbat med min berättelse, är inne i en sådan period <3

Men alldeles precis innan jag börjad eskriva om detta och lite till så var jag ute.
Asså det är grymt bra väder ute och så i like it! Det är nästan så man bara kan gå i liksom kortärmad, har ni gjort det ännu? Asså egentligen skulle jag gärna gjort det men nja mami skulle nt tycka det... Om jag bodde själv nu så skulle det var andra regler!! HAHA :D
Men när jag var ute så köpte jag mig en glass och satte mig och käka den på en bänk, eller alltså på ett bord, men det får man ju ändå, kanske nt i skolan ;) Åh asså fan vad härligt det var att sitta där, efter det tog jag lite härliga vår bilder och de blev riktiga sådär perfekt, så kommer nog visa ilf nån! Men måste ladda upp först och det står nu att det är något fel så den är shit jobbig men pappa får väl hjälpa lilla fröken här.
Ska faktiskt gå och fixa det nu så ska avsluta.
Men ha det så bra, hör av mig igen eftr några kommentarer <3
Pussis <3

Kort inlägg - men vill skriva lite

Tja ilf, haft en chill dag. Vart hemma och tagit de lugnt vill ju inte smita ner typ halva skolan, ellerhur? Vore liksom lite tråkigt. Men följde ilf med mamioch hämtade lite arbete som jag missat i skolan, vart borta så mkt, typ hela veckan.
Tror jag kommer vara hemma imorgon också... Men sen är det ju helg och då tillfrisknar jag kanske? Det får vi iallafall hoppas :)

Sjufagelunda vad man har gamla bilder? Minns inte ens när denna togs, kanske var de i somras? HAHA, inge aning faktiskt. Borde ärligt talat ta och rensa lite bland bilderna, kanske i helgen till och med? :)
Nä, nu ska jag snart äta och sen blir det läxa. Belöningen när man gjort läxan är tv, haha, på helgerna (om man gör läxor då) blir det godis, kanske chips eller popcorn.
Pussis <3, älskar er!!

Måste bara säga detta snabbt att jag drömde en shäta konstig dröm här om dagen... eller natten eller vad man ska säga, men den var verkligen konstig, blev alldeles förvånad!!
HAHA, aja hejdå vi hörs :D

Av längtan till dig

Visst var det länge sedan jag laddade upp en video när jag spelar cello, jojo det var det!
Men har faktiskt hunnit göra en under eftermiddagen så här kommer en alldeles ny och fräsch inspelning.
I love it <3

Hihi, njut av musiken som spelas i era öron!!
Det låter bara mkt vackrare i verkligeheten, men det här är mitt sätt att dela med mig av det jag älskar så... ;)
Se gärna på klippet igen, och vet ni, det kommer ju alltid ligga där på youtube hela tn!!
Pussis <3

Lilla babelfia

Guud, börjar tröttna på mina rubriker!!
HAHA, aja, var ilf nt de jag tänkt snacka om idag utan någoting annat... Men venne ändå vad??
Men sitter här och ä förkyld, i hate it!!
Typ sitter och snuvar och ser på smartare än en femteklassare där jag gick förra året. Men nu går jag ju i 6:an och de är väl också najs :D  Asså om jag ska erkänna så så har detta året vart sheta bra - eller shäta bra.
Men äsch detta inlägg kanske blev liite tråkigt, eller hur? HAHA eller nt.
Men har typ inge att säga, ska gå och käka mellis ilf nu  sen göra en video med cellon och innan de kaaanske en video där jag vissar mitt rum!
Hahaha, jap får se vad som händer, så länge en gaaammal bild...

Gammal men söt <3
Pussis <3

Ibland...

Kan man känna sig alldeles slut på livet, så många frågor man har i sitt lila huvud!
Varför är man sjuk när alla natonelaprov görs? Varför missar man cellon hella tiden? Varför, varför, vilket tjat...
MEN VARFÖR!!
 ...Så många frågor, men det är bara vissa som vill ha svar.
Ibland känner man sig så misslyckad efter att man missat en sak, åh...!
Även om man får ta igen det har man missat det en gång, tycker lärarna det är ok? Äsch klart de gör... Men vad vet man om lärarna. Vad tycker lärana egentligen om en?   SÄG det om ni inte gjort det ÄNNU!!
...
Visa saker kan vara svåra att tänka på andra saker lyckliga.
Men man har ju många lyckligare saker ändå!! <3

Fur Elise


Men var nyss ilf på cellon och kom hem för typ 10 minuter sedan, var jätteroligt idag där idag och fick massa nya låtar,och vet ni, jag tänker träna stenhårt denna vecka <3 Vill ju bli bra, va?
Men på cellon fick jag ilf massa nya låtar, älska, och de var lite svåra och lite lätta, alltså både och... Min cello vän Hanna var också där, shit länge sen asså jag var där typ 100 år sedan!! Och vet ni, hon had ehaft vikarie, oh wow, så men har ändå missat shit mkt!!
Men här är en av låtarna jag fick i läxa.

Hihi kanske verkar svår så de kanske blir en liiten utmaning menmen, ajg är stark :D
Älskar ju cello so no problems <3
Men vet ni? Precis när man kommit tillbaka så ska det vara konsert nästa vecka - allatså nt för mig ör några andra - så lektionen är inställd, faan vad surt, men sånt är livet och cellon kommer ju tillbaka sen.
Och på tisdag istället då aknske jag ska ta och hämta min nya cello, har länge behövt en större, så blir shit glad om det blir gjort då!!


Dagen var chill annars, har ba vrt hemme, är lite sjuk, men om jag har otur/tur imorgon så blire skola :)
Nu ska jag käka upp den sista rostade kikärtan, hihi sen blir det snart middag, inlägget hamnar nog på kategorin cello.
AJa shit i de nu, är tillbaka imorgon, älskar er <3

10 top böcker (fortsättning)

Ja här kommer fortsättningen plus en shit bra film!
Kärleks film... Hihi,
men först böckerna upp till 10 alltså fortsättningen <3

8.
 
Stjärnmannen handlar om Bernie och hans syster, systern tar väldigt mycket hand om honom därför mamman är nt så bra på det... Pappan har amnat i fängelse och sitter där så han kan nt hjälpa till.
En dag kommer mamman hem och säger att de ska åka bort, de åker lääänge... Tillslut stannar de och de har kommit fram till ett hus på landet. I huset bor det en gammal tant som de börjar kalla för farmor.
Nästa dag har mamman lämnat dem...
Den är väldigt spännande så ni får gärna läsa den :D
9.
 Sorgfjäril handlar om en tjej som heter Alice, hon har nyss flyttat med sin mamma, pappa och syster. Hon har flyttat ut på landet men Alice triffs nt där, hon saknar sina vänner och det finns inget internet heller! Elen och internet funkar först men sen nt alls, sen händer det massa konstiga saker.
En kväll när Alice chattar med Leo, hennes pojkvän som hon sackan himla mycket så säger han att det finns ett spöke bakom henne, men Alice tror nt på sådant. Men det kanske ändå är sant?
Boken är väldigt spännande, det händer mycket och den är väldigt lästläst men ändå bra liksom <3
10...
   Tigern, boken handlar om Rob som bor med sin pappa i ett motell. (Ungefär som ett hotell) där pappan hjälper till och Rob går i skolan. Hans mor är död, de hade begravning en gång, det var en varm dag då och solen lyste. I skolan blir Rob väldigt rettad... Men det förändras när den där Sxtine dyker upp och börjar i hans klass. Hon är modig, hon slår tillbaka. Rob lär känna henne och varje gång hon kommer har hon skrapsår.
Innan detta har Rob hittat en tiger - när han är med Sixtine så berättar han allt för henne - av någon konstig anldening - och han berättar om tigern, han vissra Sixtine den. Sixtine vill direkt att de ska släppa ut tigern men det vill inte Rob, men tillslut ger han sig... Spännande, men är liite beskviken på slutet, men annars var  dne rätt okej.

Här kommer ett filmtips innan jag avsllutar.
  Underbara älskade handlar om Jonas och hans pappa. För nio månader sedan hände det en bilolycka, då dog brodern och mamman... En dag har pappan tagit för många piller, Jonas åker med honom till sjukhuset sen får han bo hos mormorn. Pappan blir snart frisk efter det och kommer tillbaka och då tycker han att de ska ge sig av, de ger sig av till sin somarstuga. Där tillbringar de sommaren. Under sommaren händer det massor, pappan har en stor sorg efter mamman och sonen samma sak med Jonas, men ändå kämpa de på. Men ändå är den väldigt lycklig, pappan hittar någon och Jonas träffar en tjej. Se gärna filmen, jag har nt mer tid att berätta och det är nt heller mitt jobb - jasså tycke ni den var bra, see den då!!

Ikväll blir det Familjen Annorlunda, men ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.
Puss
is <3

10 top böcker

Hejsan igen, skrev för bara någon sekund sedan men är tillbax nu för att skriva eller prata om lite saker.
Ja ni ser vad det står i rubriken - jag ska ilf vissa  och berätta om mina 10 top böcker och lite annat... Beroende på hur långt jag hinner!
PC spel Kalle och Chokladfabriken
Detta spel spelade jag idag - bilden är tagen från google - men spelet var fortfarand eshit bra - har spelat det förut - det var likosm hm... Man fick gå i en värld och sen dök det upp spel, då var det olika rounder, round 1 och så.
Bästa av alla dem spelen är när man får åka i en tunel som är blå och vit randig då åker han Kalle där och så ska han samla klubbor och det ska gå fort för att man ska hinna - men det är ilf jätteroliga spel på denna så tipsar om detta spel.
  Filmen är jäättebra, såg den igår.  Filmen handlar om småfolket en av dem är Arrietty och hon bor med sin lilla familj med sin mamma och pappa under ett hus.  Det är väldigt häftigt att se hur världen ser ut för henne... Småfolket får absolut nt prata eller bli sedda av människorna men Arrietty blir det när en pojke ser henne... Filmen var jättebra och fin men är liite besviken på slutet :/ Men ändå så var den väldigt fin och bra, men kanske lite sorglig :)

Mina 10 top böcker kommer här...´
1.
 
 Boken är super bra bästa jag någonsin läst faktiskt.  Den handlar om Oksa, Oksa är en helt vanlig tonårsflicka som bor med sin mamma, sin pappa och med sin farmor som hon kallar baba, de har nyss flyttat till Englad och Oksa börjar i en ny skola... Oksas vän Gus ha också följt med och de är ständigt tillsmans, de har turen på sin sida och hamnar i samma klass. En av lärarna är väldigt mystik... ;)
Efter några dagar i det nya hemmet upptäcker Oksa att hon fått ett märke på magen, hon visar det för baba och hennes liv förändras snabbt... ÅH läs den, ni skulle älskat den!! Det kommer komma ut fler och gissa vem som ska köpa dem? :D
2.
 
Cirkel, tycker den är väldigt bra. Den handlar om några lite speciella personer i Engelsfors. En dag/natt så dör en pojke på skolan... Det händer en gång till efter ett tag. De här lite speciella ungdomarna får en natt träffats det är sex stycken tånorstjejer.  Jag älskade verkligen  
3.
 
Vildhäxan, den var verkligen spännande! Boken handlar om 12 åriga Clara, hennes liv har varit väldigt vanligt men en dag får hon reda på att hennes famlj tillhör en ätt av vildhäxor och hon har magiska förmågor,... Claras mamma har alltid velat att hon ska ha det så normalt så möjligt men när hon plötsligt blir sjuk och får åka till sin mammas syster som hon aldrig träffat förändras allt, hon börjar genast så fort hon är frisk få lära sig mer om förmågorna. Den onda vildhäxan Kimera försöker då och då kidnappa henne,....  Jättespännande tycker jag och den påminde lite om Oksa Pollock.  Och det kommer faktiskt ut en till bok här också, åh vad jag vill ha den <3
4.
 Åh vad bra, älskade den. Boken handöar om svarta som hjälper de vita... De vita gör ju inget sådant? Men en person av de vita tycker nt om detta, hon vill inte ha det så, så därför samla hon ihop massa svarta och börjar på en bok.  Denna boken är väldit san.  En av de som är med i boken som heter Minny och som är svart får sparken på sitt jobb, men hon får ett nytt jobb. På hennes nya jobb är den vita kvinnan väldigt snäll!
Boken har ockås blivit film, här är trealern till den...
 Filmen verkar jättebra så gissa vem som vill se den? SVARET är jaag <3
5.
 
Boken var väldigt spännande, det handlar om Ninni som nyss flyttat med sin mamma och sin syter till mammans nya mans hus. Hon har väldigt svårt i skolan och hemma. Inga vänner eller något. Men så en dag när hon är ute och går så ser hon ett hus, efetrsom hon är nyfiken kickar hon in och då plötsligt backom henne dyker en tant upp. Tanten säger att hon har väntat och säger att hon har ett uppdrag som hon ger till Ninni. Ninni tycker mest tanten är konstig, men det kanske förändras...
6.
 
Boken är japansk och en av de bästa jag läst, har sett filmen också men mååste göra det igen, så bra svär <3 Men boken handlar om Kiki som inte är helt vanlig utan hon är e häxa. För denna häxa - Kiki så är dte dags att göra något alla häxor gör att ge sig iväg och hitta en stad som hon kan klara sig själv i. Det gör hon också, i början går det inte så bra men hon får ett hem att bo i i ett bageri och där triffs hon. Kiki startar ett expresbud i staden, då kan hon flygga och liksom hjälpa alla som behöver hjälp!! I början går det nt så bra med det men efter ett tag går det mycket bättre :D 
7.
 
Boken handlar om Alice, hennes mamma lämnar en dag henne och henne pappa och syster Hahavnna är inte där heller. Så Alice får klara sig själv och det tycker hon att hon klarar väldigt bra.
Men så kommer Mormor och börjar ta hand om Alice, hon tar med Alice hem till sig. Där börjar Alice gå omkring, mormor skriver lappar på vad hon ska göra. Efter ett tag får Alice en vän... Birgdet som är väldigt snäll, det blir nästan som bästisar.
Boken är lite sorglig men väldigt bra, äslkar den ja!

Det va alla mina favoriter men ska fundera lite på fortsättningen upp till 10 alltså... Så fortsättningen följer...!
Kommer ta det senare i veckan, men nu ska jag äta, ha det bra så hörs vi imorgon!
Pussis <3

Söndag

Hej, dagen har nt vart så shit spännande faktiskt, har typ nt hänt nåt.
Men i förmiddags så testade jag ett spel som jag nt kört på superlänge och det var fortfarande kul, det heter Kalles Chokladfabrik typ. Tänkte tipsa om den sen och lite annat, det liksom inpirerar mig så de kommer nog hamna på inpiration.
Men sen var det en ättevsår sak man skulle göra så gav upp och satte mig och läste istället.
Sen läste jag ut mitt bok som var väldigt spännande och började på en ny som heter Kikis expresbud som är superbra en av de bästa jag läst <3
Aa sen har jag vart ute och ttog en cykeltur, det var skönt att komma ut, även om jag var liiite på dåligt humör!
HAHA, men är på bättre humör nu, looovar - lite iallafall.
Men, men har inge mer att säga nu, ska göra ett annat inlägg. Med lite tips det är det med inlägget som inspirerar mig.
Liksom författarna tex till en av böckerna jag tänkt vissa skriver så  bra!!
Love it <3
Nästa vecka ska jag också göra ett inlägg på onsdag om Cellon, om vad jag får för låt då... Det blir mest sådana inlägg efter en konsert...

Men det var allt jag hade att säga och senare blir det lite tv och såklart middag.
Men kanske nt svarar på kommentarer idag :( Men looovar att göra det imorgon då!! <3
Äsch nu ska jag göra inlägget - det andra alltså - sen får jag nog se vad som händer i min galna värld :D
Puss
is <3

Hus, så...

magiska, allt går nt att säga, ni måste se dem därför då förstår ni bäst!
Det är tre hus och de är så...
Här har ni dem!
1.

Det är ett så stort hus, det ser så vintrigt och mysigt ut.
Skulle jättegärna vilja bo där, så hemtrevligt det verkar, tänk att få komma hem till det seent en kväll - åh vilken lyx <3
Helt magiskt hus!!

2.

Wow, älskar det, huset ligger där, mitt i ett paradis ju! Hösetn det är ju höst och solen som skiner in där i hörnet då det likanr dimma, tycker jag, och sjön där. Och miyt i allt det lilla huset...  ÅH!!  I love it, vad magiskt att bo där, lev er in i bilden och bosätt er där kära bloggläsare.

3.

Wow,
bästa alltså. Precis sådan miljö jag vill bo i, ett litet hus mitt i skogen, så ensamt men ändå inte.
Det är så nära friheten <333
Så myisgt att på kvällen få gå på dendär grusgången och sen kliva in i huset där det lyser. Ett timmerhus, så himla mys pys. Lite läskigt ändå... Tänk när ugglan hoa, haha, nej men ändå tryckt att höra alla djuren.
På sommaren när man ligger där i gräset på magen och hör alla sommarljud och på hösten när man sitter på verandan.
Störde jag er nu i er frihet när ni levde er in i bilden? ÅH jag ber om ursäkt ;)

Bilder tagna från: We Heart it
Varför ville jag ha dem på bloggen? Ja för att de beskriver hur jag är, speciellt de två sista bilderna, de inpirerar mig verkligen och det är där jag vill leva <3  
Pussis <3Måste bara säga detta att jag har melodifestivalenskivan, vissar dne imorgon, veet det har inget med inlägget att göra

Dagens outfit


Mjukis:  Kapphal (kanske)    Kr: Venne.
Linne:    Kapphal                 Kr: 199 (elr 99)
Kofta:    Vet nt                   Kr: 199


Pantat - 40 spänn

Tja alla bloggläsare, inget speciellt har hänt idag förutom att jag typ vart i Vällingby nu lite på eftermiddagen och i förmiddags tittade jag ba på film med lillebrorsan, vi såg på en gammal film av Tage Danielson. Det var Herkules Jonsson, den sändes ett år som julkalender, asså guuud egentligen kanske den är barnslig och jag är ju liksom 12 år menmen, ibland får man bli lite barnslig igen, eller hur? 
Men i Vällingby så kickade jag in på cubus, en bokafär kickade jag också in på. Men sen pantade jag också shit mkt blev det. Elr venne det kanske nt var shit mkt då men rätt mkt, 40 spänn och 5 öre ;)
Pantar nt mkt jag heller, men måste panta mera nu snart igen denna veckan kanske om jag hinner, men det är nt säkert jag hinner... Men det senaste jag gjorde var att fika på bibblan i Vällingby, och innan dess lånade jag lite böcker och två filmer, kommer se på en av de filmerna idaag om jag hinner det är en kärleksfilm och jag älskar kärleksfilmer om ni undrar <3
Ja men sen cyklade jag hem och nu är jag här i mitt rum och klickar på datorn elr skriver och tittar på en video!
Lyssnar faktiskt på Ulrik Munther, om ni har tuur någon gång kanske jag skriver om honom på inspiration.
Menmen, har inge mer att säga faktiskt.
Ska ha filmkväll ikväll, så imorgon kanske de kommer två filmer som jag tipsar om, var beredda!
Men nu ska jag göra ett inlägg med typ dagens outfit och ett inspiration.
Så håll utsick, men har massa annat att göra också så ska börja nu, ha en mysig lördagskväll.
Puss
is <3

Anja Pärson

Anja Pärson, alla vet nog vem det är eller de flesta, men iallafall har jag tänk att prata lite om henne i detta inlägg.

Dethär är då Anja Pärson, hon våran skidstjärna! Hon är en stjärna på att åka i backen...
Bruna ögon (tror jag) ljust hår och fräknar, det är våran Anja.
Anja är känd för att ha varit våran skidstjärna, hon har åkt i backen, flera tävlingar... Hon har gjort 42 världscuptävlingar.
Hennes medaljer är mååånga, det är 1 OS-guld 7 VM-guld 19 mästerskapsmedaljer en åttondeplats i super G.
Minns en gång när hon skulle åka, mamma och pappa bara - kom nu Hanna, det är Anja och jag satt vid datorn men så kom jag, och det var då det där hände...

Shit vilken krasch det blev... Hemskt men nästa dag stod hon på benen och tävlade. Det var år 2010!
Men ändå har hon haft så lyckliga stunder också, har ni varit med att se detta på tvn?
Nehej, då är detta en av hennes lyckliga stunder...

År 2007 hade hon tur som van guuuld, wow Anja <3
Ja och hon var skidåkare, en fantasktisk skidåkare i 12 år.
Hon inspirerar mig så mycket för att hon kämpar, hon är såå bra. Hon är värld att vara bra.
Finns knapt ord, men hon är såå sjukt bra <3
Dukig, hon kämpade, hon var så stark.
En klasiker för Anja Pärson är ju denna...
 
Haha, sälen, älskar denna <3
 Anja Pärson du har vissat läänge i 14 år att du kan vinna och är bäst!
Kommer sakna dig så mycket nu...
 Landslaget och Anja gjorde sälen, Anjas sista säl... :(
Sista dagen var det, då blev hon också duschad i champange, haha :D

Meen sen var vi tvugna att ta adjö, hon var skidstjärna i 14 år, så fantasiktisk.
Hon lever i Monaco.
Anja, vill bara säga dig detta att du kämpade, du var fantsaktisk, så duktig.
Och bara bäst.
Lycka till i framtiden med alltihop, hoppas att du är lycklig <3
Stort lycka till till dig Anja Pärson, det här inlägget var till dig och landslage, alla som följt dig och till blogläsarna, men framflrallt till dig <3
Puss och kram
<3


Fredag

Heej alla bloggare - läsare <3
Skolan har varit väldigt rolig - egentligen hände det inget speciellt - men ändå så var det roligt!!
HAHA, men först imorse var jag i Brommaplan där jag gjorde en sak, sen skulle jag till skolan och då först trodde jag att vi skulle äta vid 10.05 men neej... Skulle ju egentligen äta 11.05, så imorse när jag, mami och Riber kom tillbaka så ville jag skjunda mig shit mkt men lillebrorsan ville att jag skulle gå med dem så gjorde det och det vissade ju sig att jag nt skulle äta förän om en timme då. Jaa så då hade jag tur!!
Idag i skolan var det två föräldrar med också, heela dag, men det var mest trevligt tycker jag ;)
Ja och på bilden så jobbade vi med lera, det var roligt, men det var shit svårt att göra ett piano!
Och så på musiken fick vi göra massa annat, ja vad gör man på muiken? Vi sjöng en låta, ni vet mamma mia, den och så spelade han så skulle han (vår musiklärare) vissa hur långa fjärdedelar skulle vara och massa med sådana saker.
Så jag är jättenöjd med dagen vill jag bara säga <3

Jaa, nu ska jag fixa ett annat inlägg, men venne om jag hinner svara på kommentarer, ni får helt enkelt se det :D
Annars gör jag kankse det lite imorgon.
Men älskar er kom ihåg det <3
Puss
is <3

Vad jag egentligen tycker om att blogga

Vad tycker jag egentligen om att blogga??  Egentligen så...
Alltså när jag bloggade tänkte jag mest att jag bara skulle testa, och att det bara skulle hålla i någon månad.
Men nej, istället blev det 1 år och 6 månader ÄNNU IALLAFALL <3 Och guud, i början tog jag det som en lek.
Nu tar jag det som ett jobb, haha, men en riktigt roligt jobb :D
Men ibland måste jag ta ledigt från mitt "jobb" ... Det är ju så i verkligheten också.
Roligaste med att blogga det är att få skriva, tänk egentligen kan man ju nääästan skriva vad man vill, eller hur? Och det är så skönt att få berätta för någon, som man faktiskt kan lita på väldigt mycket. Någon man faktiskt aldrig bråkar med heller... Att få kommentarer är också himla roligt, det roligaste är nog att få kommentarer om självaste inlägget man skrivit.
Håller ni inte med om det?
Alla är så himla snälla <3
Det är också jätteroligt att liksom kommentara på andra bloggar, alla möjliga finns det ju och alltid finns det en ny som man nt läst ännu...
Men man får ju inte känna sig tvingad samtidigt att blogga, det är ju inte det egentligen som världen går ut på. 
Jorden går ju inte precis under om man glömmer eller inte hinner att blogga en dag - Jag tror vissa kan känna så... :
:D

 Detta var nog allt jag hade att säga i detta inlägg tänkte bara kort säga att imorgon kommer det ett riktigt najs inlägg, om en speciell person - som inspirerar mig alltså kommer det hamna på inpiration...
Pussis <3

My day <3

Tja, egentligen har det nt typ hänt nååågot idag men kan väl berätta därför de är endå så kul att skriva av sig ;)
Aa men dagen började med att jag kooom i tid, vilket jag nt gör ibland, och så skulle vår lärare rätta nationelaprov liiite på morgonen så då fick vi jobba matte i en kvart kanske. Seen hade jag och Vida såådan himla otur alltså, :( HAHA, asså ni vet dendär filmen vi såg igår jag och Vida "Kullamanen", feet otur men så var det att vi skulle se fortsättningen på den då ;) Guuud vad tråkigt de blev, var rätt kul också men alltså några i klassen snacka. Meen de gör nt så mkt <3
På lunchrasten blev typ Vida "mördbultad" av Sebbe, (på skoj asså) Seen fick vi sitta på en sten - intressant!!
AAaa och typ senaste jag gjorde - i skolan - var att typ sova på Franskan, ärligt låg typ och soooov var så sjukt trött :(
Meen sen piggnade jag till lite. Nu hemma har jag bara käkat mellis och så har jag kollat på massa nya saker som mami köpt till mig.
Aja, det som händer nu är att göra en video och börja liiite på kommentarer, sen kanske jag ska titta på kullamanen lite också  - filmen menar jag.
Ikväll blire väl tv typ och har inge läxa så feet najs <3
Meen ha en bra kväll och fortsatt eftermiddag nu alla i Sverige.
Detta är/var min dag!!


Pussis


Rolig - sisådär = dagen

Heej! Kära blogg kände mig yr imorse så blev ingen skola, och jag som skulle träffa Vida!!
Så idag på förmiddagen så tittade jag bara på film och hade det trevligt och lite sådär tråkigt.
Sen spelade jag men sen tänkte jag att liksom egentligen skulle jag träffat Vida så varför nt skicka ett mess och fråga om hon ändå kunde komma? Jo det gjorde jag och fick ett glatt svar vid halv 2 tiden. Jaa :D
Hon hade nämligen nt sett det tidigare såå sen 5 i 2 kom hon! Då fick hon en pepparkaka och liiite saft och så snacka vi, sen fortsatte vi snacka på mitt rum. Och så satt vi bara här inne och hade det trevligt...
För ett tag sen såg vi på en film som heter "Kullamanen", shit spännande och Vida ville se fortsättningen så sen så käkade vi mellis och efter det så tittade vi på "Kullamanen",wow gryym.
Vi tittade på några avsnitt som var späännande men sen bestämde vi oss för att spara resten för vi kommer också se i skolan. Så annars skulle vi suttit då och bara, faaan vad tråkigt detta är och liggit och sovit.  Nästan!
Sen blev de att vi satt och snackade och jag lyckades övertala Vida om en sak som hon kommer testa nu i en månad och se om det är ruuligt ;)   Är lite osäker om det kommer funka men hoppas det. HAHAHA!!
Men såklart senare kom resten av familjen hem så då blev det kvällsmat och en shiit good paaaj till efterrätt. MUMSIG alltså <3
Aaa, det sista vi gjorde var att göra läxan sen gick vi ner och jag skulle säga hejdå till henne.
Då hände det att... Senaste jag gjorde var att stänga mig ute,  wooow vad smart jag är alltså!!
Ingeen kan vara smartare!! HAHA :D

Det var väl min dag vänner! Men haft en rätt bra dag - rolig - lite galen och jaa nääästan som mina andra.
Men kommer svara kanske på några kommentarer men nt såå många annars tar jag det imorgon.
Puss
is <3
Hoppas verkligen jag kan gå till skolan imorgon... annars :(

Connie Talbot

Vem är Connie Talbot, ni kaanske får reda på det här i inlägget om ni läser... (Och om jag skriver bra och tydligt)

Connie Talbot, först och främst, hur ser hon ut?

Detta är Connie, Connie Talbot. Ljust hår blå ögon och blir 12 år iår.
Connie kommer från England, det är där hon lever med sin familj!
Vad är det egentligen för speciellt med Connie? ...
Titta på detta fantasktiska videoklipp...

Connie var år 2007 med i America got Talent (Talang fast i America) Då sjöng hon detta, hoon sjöng såå bra, så hon gick viddare... Sen var hon med i hella detta stora program, gissa om hon van? Nej hon van tyvärr nt men hon kom tvåa. De var efter det hon blev som meest känd.
Hon släppte senare år 2007 sitt debutalbum som hette "Over the Rainbow".
Sen släppte hon fleer album, så just nu är hon uppe i 3 och nyligen har hon också släppt en singel som hon skrev när ho var  7 år. Visst är hon ung men ändå så mycket inom musik som hon gjort sedan hon var med i programet America got Talent... WOW <3
Varför gillar jag henne?
Jag gillar henne för att Connie är sö duktig, hon sjunger så bra men ändå så ung.
Det får plats så mycket sång och så bra röst i en sådan här ung flicka liksom.
Jag är så imponerad av henne, hon är så söt också <3
PÅ youtube har Connie redan såå många tittningar på alla videosar, de bästa med henne är att hon lägger upp egna videos när hon sjunger och spelar piano, det är en annan av hennes talanger!
I videoklippen jag sett på henne, så har hon så staark röst, titta på detta tex ______

Jag upplever här som att hon sjunger väldigt staarkt, gillar det med henne.
Desutom så har hon väldigt najs still.
Lycka till i fortsättningen Connie Talbot!
Du är så söt, så duktig <3

Om ni vill veta mer om henne hittar ni det på youtube eller wikipedia!!
Hoppas ni gillade inlägget också kära bloggläsare.
Älskar er, vi hörs imorgon.
Läs gärna inläggen från idag <333
Pussis <3

Jag berättar...

OM lite saker tex vad nästa inlägg ska handla om, och lite om vad ett inlägg ska handla om imorgon.
Jaap... Det första jag vill säga eller berätta kommer här.

1. Jo nästa inlägg kommer handla om en känids, en barnartist kanske låter bättre, som det jag gjorde förut ni vet ;)
Men då var det Jackie Evancho och nu är det en ny... Kommer göra det  ibland och jag kommer skapa en kategori till det som antingen kommer heta - inspiration, alltså att jag tycker om en sak och vill vissa på bloggen elr kändisar, men tror inspiration,... Ni får helt enkelt se.

2. Jo ett inlägg som jag kommer göra imorgon kommer handla om vad jag tycker om att blogga och så, spännande va?
Hihi.. Och kanske också sådär om varför jag började blogga, intressant, intressant!!

Men nu tänker jag sätta igång med detta, börja lite på inlägget om denna hemliga (än så länge) barnartist...
Och så ska jag hinna med en annan sak också, nämligen att göra en video där jag kommer vissa en sak, (har gjort den saken en gång förut men gör om det nu och hoppas att det blir liite bättre)
Men så nu sätter vi igång, kika in i bloggen lite senare.
Då kommer det vara tre inlägg från dagen, så läs gärna och säg vad ni tycker <3

Framför dattan...

Där är jag nu, åh... Kände för att blogga lite nu.
Idag var jag i skolan, första timmen så gick vi igenom hur man gör area på en triangel men det var rätt lätt om jga ska erkänna det. Sen gick vi ockås igeonm sådär olika figurer, en romb, parallellogram och vad egentligen parallell bettyde.
Sen annars hade jag gympa, sista timmen gjorde jag något annat kul.
Jaa och var med Vida annars.

Sommar!

Men nu, har jag inget mer att säga.
Får se hure blir med cellon idag, är så j-kla trött, venne varför men är bara såååå mkt saker nu i skolan osv, osv.
Så får se  :*  
Ikväll blir det plugg på läxa, men den är rätt lätt sen vet jag nt riktigt.
Bloggar kanske mer senare fast det beror på.
Pussis <3


Dagens outfit!

Här kommer dagens outfit! Kul, kul!!

Byxor:
JC   Kr: Vet ej

Rött Linne: MQ Kr: Minns inte...

Vit magtröja med flicka på: Cubus  Kr: 199 kanske, elr minns inte riktigt.

Kofta: Cubus Kr: 99 kanske, kommer nt riktigt ihåg

Grattis Victoria

Kronprinsessan Victoria har namsdag, wow, grattis till henne <333

Så hääär fina, ha en bra namnsdag med Estelle och Daniel Victoria <3
Har hört att hon inte kommer fira sin namsdag sådär som hon brukar, hon har ju Estelle nu.
Stort Grattis till dig ilf Victoria <3
Undrar när dopet blir? ... :D

Jag balblar på här...

Tja vänner, allt gott folk i hela Sverige <3
Nu nån minut - timme - elr va fan de blir så kommer jag snacka som en pajas eller nåt. Venne vad ni kommer tycka men hoppas ni kommer gilla det!!
IDAG i skolan hände inget speciellt, skoldagen var som vanligt fast på onsdag äre nån gruppsak så vi ska snacka och så om romber och massa med geometri, area, omkretsen massa figurer aa det. Så idag första lektionen fick jag vara i klassrummet och va med när min lärare snackade om de och aa. Men ja, så då kan jag lite mer om det, nää men kom ihåg rätt bra, hade typ glömt annars lite också...
HAHA!! Måste bha berätta asså nnär nån svarar rätt min lärere då bha ÅH JAAA alldeles rätt, haha fetta att jag snackar om det - men venne varför jag säger det. HIHI, men låter bha sååå roligt <3
Men tänkte göra två andra inlägg idag också, kul vaa?? Haha, åhh vad jag känner mig trött idag, men det är nog därför jag är såhär i mitt skrivande... Men kanske drar ut, men är ej säker... Om jag går ut blir jag j piggare sen, eller hur?
Shit åker ifrån ämnet hela tiden...

Jag på mello, asså minne forever <3
Aja nää nu ska jag fixa med två inlägg till + titta på videon (då minns jag bäst) som jag la upp för ut.
Pussis

Planer för resten av dagen...

Och jaa, men händer inget speciellt om ni undrar.
Men kan berätta ändå för har inget att göra...
Jo ska till en av mamis kompisar som vi ska fika hos, semlor, vad sägs om det va? Vet att det var semeldagen för typ 100 år sen, men, men ;)
Sen ikväll blir det tv-kväll, ponnyakuten och så ska det låta. Jaap, tråk inlägg menmen.


Lördagen var den bästa på 12 år asså, älska lördagen... Och kommer alltid minnas den, love it <3
Jag hoppas verkligen jag får göra om lördagen! Hihi, 
 bästa på 12 år i vilket fall som helt som jag sa!!
Aja, nu har jag inte tid med bloggningen tråkigt nog men kommer tillbaks imorgon oh hörni kika på förgående inlägg, älskar fortfarande videon sjukt mkt <3
Hoppas jag får uppleva detta igen!!!!


Älskar er puss
is <3

Låt - melodifestivalen + vinnaren

Här i detta inlägg får ni se vinnaren, wow! Men de flesa i Sverige vet nog redan vem som van.
Sen kommer dte en låt som jag kommer skriva om eller säga några ord om!!
Men hääär kommer låten, vad kan det vara för låt?

HAHA guuud den var liiite rolig men ockås töntig enligt mig... Guuud.
Men Sara Li var bra då, men han, jaa han var lite onödig tycker jag!! Men gillar det där med HERRRRREGUD, haha de va fett najs.
Vad tyckte ni om låten?

Vinnarlåten, jaa vem van egentligen? Vet ni det?

Loreen tog hem det hela, wow hon var bra. Vissa tror hon kan ta hem hella saken också, det hoppas jag med... Men njaaa, jag vet inte om hon kommer vinna hella
Vad tror ni? ;)
Nu kommer en liten fråga, hoppas ni svarar på den :D
Vem tycker ni borde ha vunit?
Det sista jag vill säga är att jag älskar melodifestivalen, hihi.
Speciellt i år asså.

Pussis <3
Kommer svara lite på några kommentarer idag så att ni vet!


Melodifestivalen på riktigt!

Guud vad kul jag haft idag asså <3
Kärlek till  denna dag!!
Men tänker ilf berätta nu + bilder och eeen video, den bästa videon...
HIHI, men då kör vi igång, damdamdam!
Bilder först :D

Fina jag i globen

Melodifestivalen, det fanns en sony tv i globen. Högt upp i taket fanns den.

Här var då scenen, wow asså den va cool

Ett blått ljus, det fanns rätt många blåa ljus

Mööörk men det är självaste där artisten går efter den presenterats

Lisa Miskovsy, sjukt braa, man ser henne lite och hennes ljusa dansare. Älskar hennes dansare <3

Lisa Miskovsy, nu är hennes dansare lila...

LIsa, fast på en annan tv.

Sahra down finer, elr gina. Årets programledare är faktiskt väldigt bra. GIllar ni årets programledare?

Ljuset och globem som var sååå stor

Scenen, det var sjukt mkt ljus och så en av programledarna som läser upp "kvällens röster"

Helena Bergström, pappas favorit, med en pocporn påse. Hon är prograledare

Åh, rösterna, "jag vet redan resultatet" ... ;)

Gloooben och publiken

Videoklipet

Videoklipp! Det var det bästa videoklippet, som ni ser så är det Molly Sandén och sen Danny.

Om det hela
Jaa jag tyckte det var en sådan coool upplevelse att sitta där och se allt. (Tänker inte avslöja något för ser)
Wow alltså, nu efteråt känns det mest som jag drömde allt.
Men i globen var det shit stort, har ni varit där någon gång?
Sen fick vi veta "resultatet", haha eller nt... Men de repade det en gång och då var det en som körrade på en låt förut (som bla var gravid) som vann, hihi. Minns inte vad hon hette men hon fick vinna då när de repade. Sen var de några andra som satt i greenroom, hahaha dem var shit roliga.
Dee var ockås rätt långt typ i två eller en och en halv timme. Och så där fick jag chokladbollar fyra i ett packet och gratis.
 Fick massa kort också, på baksidan av dem står det om artisten.
Men WOW vad coolt det var alltå.
Åh vill ditt igen <3
Äsch ni får ha det absolut bäst, snart ska jag äta och ba vääänta till melodfestivalen börjar.
HIHI, niii ska få se huuur bra det verkligen är <333


Svarar imorrn på kommentarer.
Puss
is <3

En liten sak att berätta...

Vet ni? Neej, för jag har inte berättat det ännu... Men nu ska det komma ut ur min mun, eller HAHA! Ur mina händer ;)
Men ska berätta nu medetsamma så ni inte behöver vänta särskilt länge ;)
Jag har såklart som alla andra sett alla sändningar i melodifestivalen på tv, najs va de... Den som gick vidare fick ett glatt rop från mig. OH vilken intressant nyhet.
Neej men vet ni varför? Jo jag ropade/skrek eller sa, venne riktigt vad men något, "Åh dem kommer vi få se pappa"
Eh, okeeej... Varför sa du så då?? I finalen, jaa alla kommer få se dom som gick vidare i finalen imorgon.
Neej min alltså jag kommer vara där på repetionen, åh där berättade jag det <3

Asså fan vad kul det kommer bli, imorgon, alltså kommer få se alla artister på riktigt som gått till final, iiiiii, kan knappt vänta alltså :D
Är överlycklig för de, haha :D
 Mkt gladare än så hääär asså!!
Detta innebär att jag kanske inte kommer blogga, elr kankse gör de men kankse inte svarar kommentarer. Men kommer svara på kommentareran då på söndag <3
Sen innebär det att jag kommer ha kameran med mig, venne om man får ta kort, men den hänger iallafall ändå med. Man vill ju inte missa en sådan sak med kameran. Så ni får vänta till söndag och se om det kommer några bilder kanske då... ;)
HAHA åh, kan knappt vänta, sähääär spänande alltså.
Meen ilf ska nt sitta här meer nu trore jag, dee är ju uselt tråkigt.
Men vi hörs när vi hörs.
Pussis <3

ÅH ÄLSKA IMORGON STORT :D

Vilket äventyr :O

Hej alla coola, vackra, söta och alla andra <3
Ni kanske undrar vad jag gjort idag? Var förstårs sjuk fortfarande och va hemma, eller inte riktigt hemma...
Jag var ute ett äventyr till stan. Gjorde en liten sak där sen käkade jag och mamma bagel på ett cafe som hete "bagel street cafe"
Älskar det cafet, bästa cafet jag vet, ni måste testa det om ni är i stan någon dag :D
Men sen gick vi till en bokafär, där det blev en ny bok, hatar att inte ha något att läsa i dem där läsperioderna!
Men började på en ny bok idag som heter "Tigern", sen har jag två andra en smalis och en lite tjockare, älskar dem tjocka!
Sen har jag alla andra böcker som jag ska läsa fortsättninge på men som inte kommit ut ännu - det är andra delen i Cirkeln, andra delen i Smaragdernas bok, det är andra delen i vildhäxan och andra delen i Oksa Pollock (som jag läste ut idag) - så jaa ni fattar att det är rätt många ;)
Väntandet är olidligt <3
Hahaha, näää nu ska jag väl snart äta sen kanske jag slänger in nåt till inlägg under kvällen, eller inte, men det får vi väl se :D

Jag i glasögon, snygg va??
Pussis <3

Jackie Evancho

Jackie Evancho, vem är det...?
Det får ni förmodligen reda på i detta inlägg.

Detta är Jackie, vad är det för speciellt med henne, tänker ni förstårs...
Denna unga tjej Jackie är en barn skåis!! HON är redan vid så ung ålder en väldigt känd tjej.
HAHA, jaa ni kanske undrar vad hon sjunger för musik - nej hon sjunger inte pop eller rock utan... Jackie sjunger opra, hur kan detta vara möjligt? Hon är ju så ung... Jaa själv fattar jag det intte heller.
Jackie är en grym tjej, hon är så himla bra på att sjunga opra - ni ska få se - hon är en engelsk tjej.
Men hur började egentligen hennes karriär som artist, jo jag tänkte berätta det för er. Lyssna nu!
Jackie är ju en engelsk tjej eller brittisk, hon var en vanlig flicka som drömmde om att bli artist en vacker dag.
Tillslut sökte hon in till "America got talent", gissa om hon kom med? Jo det gjorde hon faktiskt. Hon kom med i detta program - som är som Talang fast i ett annat land - hon kom alltså med och fick vissa vad hon kunde, det hon var så grym på <3
Hon kom ända till Finalen och där såg hon ut så häääär ________

Jag tror hon van hella detta.
Efter denna STORA grej blev hon känd, det var då hennes karriär som mest började.
Jackie fick släppa två skivor.

Jag tror den där det står med tydligaste bokstäver, den släppte hon först - det var alltså hennes debut.
Varför gillar jag henne då?
Jag gillar henne för att hon är så ung men ändå så bra på Opera, hon har en så fantasktisk röst inom sig.
Jag kan inte fatta varför det kan finnas så mycket röst inom en så ung tjej! Och hon har  redan varit med om så mycket <3    Jackie är så söt, så ung men ändå så bra. Finns alldeles för många ord för att beskriva, säger bara titta...

Fantasktisk duett år 2010   She is Amazing <3
Hoppas ni gillade detta!


Pussis <3

I like it <3

ÅH, sen jag kom tillbaka från Skåne <3 så har skrivandet/inläggen förändrats lite, eller vad tycker ni? :D
Jo,
men det tycker jag!! Har ändrat lite, venne riktigt på vilket sätt, men några små, små förändringar tex så skriver jag på en annan ni veeeet, vad heter det? ÅH! Dedära sakerna längst upp likom, dem menar jag med alla tillsammans då blir det sååååhär och bara B och I blir såååhär och bara
  B ett blir såååhäär och bara I ett blir såååhäär...
Jaa dem mennar jag, hihi! Hoppas ni förstod mig där ;)
Men det jag ville säga var att jag är så sjukt nöjd med de nya <3 I LIKE IT :D


Men så var det den här dagen, har bara läst spelat mario go cart värmt mat i micron, käkat lunch och mellis, läst och dattan, vad mer har jag gjort?  Svar: Inget.
Nää men tänkte ta tag i kommentarerna nu några ilf 5 från förut innan jag åkte bort sen de från den närmsta dagen, men kanske nt hinner alla idag men tar resten sen då <3
    Saknar gamla tider <3

Bilderna är sjukt gamla x) Men saknade tider äre <3
Näää nu blire kommentarer, sen tv och allt vad kvällen har att erbjuda, bla läxor :(
Jap, det är bara att sätta igång tänkte bara säga att det kanske kommer ett till inlägg sen, najs, najs :D
Pussis <3

Min sportlovs resa...

... I bilder!

Påvägen ner till Skåne och så stannade vi på ett ställe i Gränna.

De var underbar utsickt från fönstret på stället vi stannade <3

En vacker blomma där vi stannade som stod på bordet

Mysiga ljus!

Kaka och...

Kaffe blev det efter maten

En blomma, gillar bilden faktiskt!

Lite fel hål, men häär är jag - eller där - när vi åt kaka och drack kaffe.

Träffade en riddare också...

Som var riktigt trevlig så han fick vara med på bild!

Jag - visst ser jag glaad ut <3

Häftig bild :D

En bok jag läste då när vi var i Skåne, en av de bästa böckerna jag läst. Den hette Niceville och handlade om svarta som var hembiträden hos vita.

Jag vi trappan i Skåne!

Jag igen vid trappan, fast nu siter jag ner!

En pingisboll, visst skulle man sporta på lovet va...

Jo, det skulle man väl, hete det inte s-p-o-r-t-l-o-v

En badmintonboll innanför nätet.

Oj, de är ju som värsta berget!! :O

Från toppen av berget... oj vad högt upp vi är ;)

Vi har många träd på den tomten :D

Pingisracket, wow, visste nt att jag var så sportig av mig, undra var pingisbollen tog vägen?

Puuss på er, älskar er <3

Gör jag en ful min, nej nej, haha!

Neej, jag var såklart glaad, som här ;)

Nämen, nee på sportlovet ska man ju inte städda heller, eller hur?

Snödroppar fanns det i Skåne!

Jaa, i Skåne fanns redan spår av våren

Gräset var högt, eller? Några snödroppar syns i bakrunden.

Men fortfarande fanns spår av hösten, som ett löv...

Snö dropparna, från en annan vinkel...

Hittade änu fler...

OH, de var minst 1000, eller kanske lite mer än 10 ;)

Jag i mörkret... Undrar om det spökar

Två Hannor, men hur kan det vara möjligt? Jo för att jag tog kortet mot en spegel!!

Här har pingisbollen hamnat, på rackett... Det är ju rätt plats så, men jag hittade den.

Glad tjej, HAHA, tumme upp för det.

Tjeje på landet, aa det är jag...

Tumme upp.

Nämen igen...

Oj, oj, oj de var värst vad många tummar de va...

Lekte nog någon lek, eller vad tror ni?

Eller sportar jag kanske, det är ju ändå s-p-o-r-t-l-o-v

Jag, vid ett träd, det är min klätterek, klättrade jämt i den när jag var liten, nu är det lillebrorsan som gör det :D

Jag, vid en vit dörr. Huset jag står framför kallas för lilstugan, venne varför?


På husets väggar väcker det murgröna eller venne riktigt vad det heter men tror det heter murgröna, älskar den nedersat

Ett fönster in i lilstugan, wow... Bilden blev häftig tycker jag!

Tog denna bildne på min mobil på ett bord.
Den är väldigt cool med de att blixten och min hand syns i mobilen.

På marken brukar det finnas pinnar, här är en...
Den ligger på en mossig platta... Den brukar vara rätt ren ibland för att jag städdar den.

Jag ute på grusvägen utanför tomten. Min tomt är innanför häcken som ni ser på sidan.

Gräset och fullt med barr, haha. Sen är det bara mörker...

Oj vad jag springer -

- och springer. Jaa här sportar jag ju

Hihi!

En gran, neej det var inte granen jag hade iår, nej nej. Den fanns i naturen i Skåne

Framför granen, vilken märklig min ja, tycker ni inte det?

Ett löv i ett träd, men har verkligen löven börjat växa på träden och dyka upp, klura på det ni

Här var det tumme upp igen ju, haha. Och snygg nagel ja.

Jag framför en orange dörr.

Jaa, dörren, det är dörren till moderna museet i Malmö. Där var vi en dag och fikade på sportlovet, det var trevligt!

Det såg faktiskt ut som legoväggar men det var stora håll

Får man inte otur om man trampar på en A brunn, nejdå det tror inte jag
Men kankse trodde det förr...

Sacknas bara en till bokstav så har vi ordet FAN, oups, jag ska inte svära nej...

Framför en stenvägg alldeles precis nära moderna museet

Vatten...

Undra om man kan badda? Vad ror ni...?

HAHA neej, det skulle nog vara väldigt kallt, burr ryser bara jag tänker på det!! Men det var väldigt fin utsikt, tycker ni inte det?

ÅH, älskar <3

I fönster fast inomhus eller i ett fönster, förra gången var det i en spegel

En glad ung dam

Eller söt liten flicka

PÅ en promenad

På promenaden träffade vi två långa figurer

Hihi, solen och jag. Det var en väldigt vacker dag!

:D

Mjölkannor o gräs, eller venne om de är gräs men nån sorts gräs tror jag.

Där fanns en stork, man ser den lite grand, om ni ser det svarta och vita... Ja den är det!

Ah vad härligt

Solen tittade fram några dagar.

NJUTER AH vad jag saknar <3

Hoppas ni uppskattade alla bilderna, tog långt tid att göra men blev sjukt nöjd.
GIllar ni det?
Älskar bilderna och det är mitt sportlov i bilder, jag tog er med på en riktig resa där va, haha!
Nu är det dags för mig att hoppa i säng men först dusch och sen läsa innan jag sover.
Hoppas ni kommer sova sött <3
Pussis <3

Girl is hear <3

Nu är tjejen här, som driver www.presentl.blogg.se, ni kanske har lust att veta vad jag gjort idag, eller nt.
I vilket fall som helst kan jag säga att jag ba läst idag, nt så intressant ellerhur,
men tänkte iallafall vissa min bok som jag läser <3

På detta sät ser min bok, den heter Oksa Pollock Det sista hoppet.
Jag har nästan läst ut boken och den är grym, tror det är en räyt ny bok också, men hoppas ni hittar den och kan läsa den - om ni vill förstår!
Men den handlar dårå om Oksa som är en 13 åring och hennes liv förändras. Jaa läs boken säger jag bara!

Det var väl det ända jag hade att säga om dagen, har nt varit i skolan för kände mig sjuk :(
Nu ska jag greja lite sen blire kvällsmaten, efter maten får jag se vad som händer, ellerhur? Kan ju inte veta min framtd!
Men kommer säkert komma ett till inlägg sen, ska ilf försöka slänga in ett till eftr maten, men läs detta i lugn och ro först, om ni inte redan gjort det ;)
Pussis <3


Skyddsängel

Varför har man egentligen en skyddsängel?
Aha, varför?

Från sidan ser min skyddsängel ut så här och...

Framifrån ser den ut såhär.
Min skyddsängel är blå och har en guldig färg, längst upp är det som vingar och ett huvud med en krona.
Det är nt riktigt guld! Jag själv tycker den är jättefin, i afären jag köpte den i så fanns det mobil smycken som också var skyddsänglar men de var slut. Men jag ville iallafall ha en sådan häär <3

Pratar lite och vissar min skyddsängel och jaa som jag säger i videon, så varför har man egentligen skyddsänglar?
Jo, för att få skydd om natten när man sover och om dagen, en ängel som ständigt bevakar en!
Min skyddsängel för mig är också tur, kommer ha den på prov, dåå kanske jag får bättre tur...
Sen kommer jag självklart använda den varje dag, faktiskt! Den kommer säkert till att bettyda väldigt mycket för mig!!
Så det jag ville säga var att, varför har man en skyddsängel, jaa om man vill självklart och för att ha någon som skyddar en <3
Jag tror nog skyddsänglar finns i de flesta affärerna, men absolut nt alla.
Men om ni vill, skaffa nu en riktig liten skyddsängel,
eller den kanske är stor?

Vad tyckte ni om inlägget? :D Hoppas verkligen ni gillar inlägget därför gjorde det för hella mitt hjärta! <3
Puss
is <3 Hörs imorrn <3

Varför?...

Jaa, varför det är ett ord som använd rätt ofta,... Varför heter det ens varför?
Jag har en sådan fråga, varför går man runt och mår dåligt en hel dag? Utan att ens säga de...
Idag i skolan var det temadag... Det var rätt tråkigt eller venne, de va kul oså väl.
Vi va liksom indelade i olika grupper 4 o 4 och så skulle man sammarbeta. Nej men det var väl liittte kul.
HAHA :D
Seriöst nu, senare idag
händer inget speciellt tror jag, men nu ska jag iallafall kanske köra en gång på Mrai go Cart sen kanske jag drar ut, men venne faktiskt vad som händer?

Nej, neeej! Nu har jag skrivit klart, kanske skriver på berättelsen senare kanske ;)
Pussis <3


Bilderna från Skåne kommer imorrn.

Tips om blogg o lite annat...

Hejsan, tänkte tipsa om en blogg sen ska jag göra annat kul... Men här kommer bloggen :)
http://girlybarbies.blogg.se/
http://girlybarbies.blogg.se/
http://girlybarbies.blogg.se/
http://girlybarbies.blogg.se/


Kicka in i bloggen, grym tycker jag! De skriver också väldigt ofta och spännande inlägg, roliga att läsa <3
OCH vet ni...
Nu ska jag berätta en sak för er, de går faktiskt i min parallel klass, hihi :D
Grym blogg tjejer!
OCH GLÖM NU INTE BESÖKA DERAS BLOGG!


Nu kommer lite annat!
Har nt gjort så mycket nu i eftermiddags men ikväll blire familjen annorlunda. Imorrn har jag sovmorgon till 9, så häääär skönt asså. Men sen äre temadag tråkigt nog men det kan ju faktiskt bli kul... Nt för att jag tror det.
Men, men ska snart äta så ska avsluta och kanske göra lite annat, hihi.
Undra vad?
Men kommer säkert på något :D
Kraaam
is <3

Jag är tilbaka, ;)

ÅH, HEEEJ! Saknat er asså <3
Men hare vart i Skåne shit länge, och de va shit skönt. Har riktigt njutit och vart ute var enda dag.
Haha, så äre för mig på landet, där är det så roligt att vara ute, men nt lika mkt här...
Men ändå skönt ju att komma ut varje dag.
Jaa, men tog också massa med bilder som kommer komma någon gång, men just nu ladar kameran.
Men vad har jag gjort idag då? Ba varit i skolan och tråkat, men var ändå rätt kul att träffa alla igen, specielt Vida.
Men har faktiskt inget speciellt att säga. Vad har ni gjort på lovet? :)
Aja,
ska ta och göra lite saker, börja att skriva en berättelse, och se på några program jag missat tråkig nog igår.

Gammal men söt <3
Men gissa vad jag ska göra nu? ...
Minnas tillbaka på landet ocg lyssna på en skiva med fågelkvitter, hur alla våra fåglar egentligen låter, kan vissa den nån dag!
Pussis <3


Heej saknar er så här mkt asså men imorrn ...

Heej saknar er så här mkt asså men imorrn kommer ja åka bil hela väen hem, så kommer blogga igen hemma lanske på onsdag elr todigare! Men njuter verklogen av att vara här på landet och det har varit så kul :-) Idag träfade vi farmor gud saknat henne såhär mkt och hade så lul na idag! Vo åt oså glasstårta. Träfar nog henne kansle om 8 beckor. Roligt! Men nu ska jag gå mib promenad häär i solen. Ses snart ijen. Sla ba njuta nu och upp och gå! <3


RSS 2.0