Musik och bild

Tja, ursäkta att jag nt bloggat på en dag eller svarat på kommentarer, men kanske svarar på nååågra idag, bara kanske!!

Men idag sista timmen på musiken så fick jag göra ett prov om sådär trummor, tex så var det en fråga där som var - vad heter trummsetets delar? Sen fick jag också göra ett prov med pion eller keyboard och då var det en fråga tex  som löd såhär - vad betyder keyboard? Vet ni det? Svaret är tangentinstrument!! Man har ju ändå vetat det hela tiden bara att man nt tänker på det hela tn - förkortning av tiden - ...
På musiken idag fick jag också spela keyboard, de var roligt... Om jag nt spelat cello nu kanske jag skulle spelat keyboard därför de verkar roligt och rätt lätt. Men ibland får man ont i fingrarna för man måste sträcka så himla långt.  På bilden idag så fick jag söka upp en konstnär som levde 1700 talet därför de var ungefär då pianot kom till. Jag hittade en konstnär som hette "Benjamin Franklin", om ni inte redan visste det så ska jag nu berätta vad han gjorde - ilf en sak. Jo Benjamin han uppfan bla åskledaren, han är liksom känd för olika expremient med elektricitet.

Nu här hemma har jag hunnit göra lite grand, jag har hunnit spela liite cello - vilket påminer mig om att jag ska fylla i det - sen har jag hunnit äta mellanmål, tagit fram kläder och så har jga hunnit göra en video där jag spelar cello... Eller å andra sidan två stycken faktiskt, del 1 och del 2 men får se om båda kommer upp därför de blev rätt långa.
Om jag nu snackar lite om cellon så kan jag berätta att jag fått en ny, eller har nt fått men har hyrt en ny. Och den nya det är en trekvarts cello. Hihi, de var nytt va? ;)
Men ikväll ska jag på feest hos söta VIDA <3
Hon fyllde faktiskt år igår så gratis Vida i efterskott :D   Du är min närmsta vän - tror jag faktiskt - och du är alltid en vän man kan lita på...!!  <333
Det kommer nog bli jättekul tror jag eller jag nästan vet, hahaha :)  Festen börjar vid 17.00 men jga bor rätt nära henne så har nt så där jättebråtom just nu. Men festen börjar ändå om en timme ungefär.
Men ska nog ändå ta och göra mig iordning om en stund, kanske halv?? Mami ska också sminka mig.
Men hör av  mig imorrn till er om hure var på festen och tyvärr blire inga bilder, kanske med mobilen men kommer nt ladda upp de ändå nu - så snart jag har pengar tror jag. Men också en liten sorglig sak är att min kamera är typ pajad - ledsen tjeje. Tappade den i golvet igår och så funkar den nt nu, men kanske ska samla till en canon då nu.

Vi hörs! Pussis <3


Kommentarer
Postat av: Johanna

jag har använt vanliga promarkers, och när jag ska göra så att det blänker lämnar jag helt enkelt de partierna vita, så kontrasterna gör så att det ser ut som om det blänker :)

2012-03-30 @ 16:19:54
URL: http://geminaarts.blogg.se/
Postat av: LINNEA – lgullarbergs en tokig blogg om foto och vardag▼

fin blogg!

2012-03-30 @ 16:35:56
URL: http://lgullarbergs.blogg.se/
Postat av: Sandra S

Söt blogg!!

2012-03-30 @ 17:20:52
URL: http://sandrasandberg.forme.se
Postat av: tova [ 12 år utan pappa ♥ ]

kul att du är me :*<3

2012-03-30 @ 18:37:20
URL: http://ttovahelgessons.blogg.se/
Postat av: tova [ 12 år utan pappa ♥ ]

hihi ;D

min är den på bilden xd

haha :D <3

ja jag vet :*<333

kramis:*<3

2012-03-30 @ 18:38:41
URL: http://ttovahelgessons.blogg.se/
Postat av: Åsa♥

Sv: Bastu vet du väl vad är, men aroma bastu på mys fredagarna så står det en person som viftar med en handduk med en doft i. Väldigt frisk och så! Det ska typ lugna en och ibland förebygga förkylning! :D

Ha en fin fredag!

2012-03-30 @ 18:48:06
URL: http://blomqvistbloggen.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: då har du lärt dig någe nytt:D jag har fotat bilden och skrivit dit texten :) men inte gjort ramen;)

kram

2012-03-31 @ 12:48:48
URL: http://mygreenway.blogg.se/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

du är inte ensam om att vara helt off gällande svara på kommentarer och så. Men när solen skiner så finns de ju så mycket mer att göra än datorn :)

2012-03-31 @ 16:50:51
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Minna

svar; örhängena är från JC :)

Och ja åt våfflor då , super gott!



förlåt för sent svar, inte haft tid att svara kram!

2012-04-01 @ 12:33:59
URL: http://mawr.myshowroom.se
Postat av: Tezzilicious - Bloggen om Foto & Skönhet

sv: Ja visst blev den härlig ^^ Själv har man inte ork till liknande sminkningar (A) XD Allt bra?

2012-04-01 @ 14:29:28
URL: http://tezzilicious.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: Hej, förlåt för sent svar, men här kommer det i alla fall!:P Jag mår riktigt bra!:)



Haha, valet mellan hus och lägenhet hade jag lite svårt med, jag har alltid bott i hus, men nu när jag studerar bor jag i lägenhet och det är ganska skönt det med. Men sen i framtiden vet jag inte, båda har sina för och nackdelar!:P Och hallon älskar jag också, men jag valde jordgubbar eftersom jag inte tycker om hallonmaskar..:P Men egentligen tycker jag massor om båda!:D



Hoppas du har haft en bra helg!:) Kram!

2012-04-01 @ 19:40:37
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0